Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate CSM Constanța Rareș Ștefan, 14 goluri în victoria handbaliștilor juniori 1 cu LPS Vaslui (GALERIE FOTO)

ro

26 Mar, 2024 11:02 708 Marime text
 
Handbaliștii juniori 1 de la CSM Constanța au susținut cel de-al doilea meci din faza a doua a Campionatului Național - Grupa Valoare 1.
 
După ce au cedat în etapa de debut, 25-47 la Suceava, băieții antrenați de Enis Murtaza au câștigat acasă contra celor de la LPS Vaslui, scor 34-30 (18-15). Rareș Ștefan a fost principalul marcator al CSM Constanța, ca și în urmă cu o zi, la Focșani, când a evoluat pentru echipa de tineret! Tot 14 goluri! Au mai evoluat: Ayar Murtaza 9, Vlase 5, Cohn 2, Acsentie 2, Ragea 1, Pușcașu 1, Matei, Cristea, Ciocea – Bărbieru, Mosor, Andrei, Enis Ali, Murat.
 
Echipa de pe litoral joacă următorul meci în deplasare cu LPS Iași, duminică, 31 martie 2024.
 
La baschet, într-o rotație restrânsă, CSM II Constanța s-a deplasat la Târgu Jiu, unde a susținut cea mai recentă etapă din Liga 1. Băieții antrenați de Bogdan Ivanovici și Valentin Boian au cedat cu 94-68 și se mențin pe locul 2 în Grupa Echipelor Satelit.
 
Cu șapte jucători apți pentru această întâlnire, CSM II Constanța a avut mai mulți jucători în double digits: Andrei Dobre a fost principalul marcator cu 18p, având și 5 pase decisive cu 2 recuperări, urmat de Naser Omer 15p, 1 pasă decisivă și 3 recuperări, Davide Mihai 11p, 4 pase decisive și 2 recuperări.
 
Toți jucătorii care au avut minute pe parchet au înscris pentru echipa noastră, contribuind și Erik Began 8p și 15 recuperări, din nou aproape de un double double, Rareș Croitoru 6p, 5 recuperări, 2 pase decisive, Vlad Ichim 5p, 9 recuperări, 3 pase decisive, Daniel Guțan 5p, 1 recuperări, 1 pasă decisivă, Cezar Unitu fiind menajat.
 
CSM II Constanța se află pe locul 2 în grupa satelit, cu 14p, 5 victorii în 9 partide disputate și urmează să joace pe teren propriu cu CSM CSU II Oradea, pe 29 martie 2024, în următoarea etapă, la Constanța.
 
 
Întrecerile ediției secunde din cadrul turneului internațional de lupte „Memorialul Nicolae Gheorghe” s-au desfășurat în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia.
 
Au participat 250 de luptători din șase țări: Italia, Macedonia de Nord, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova și bineînțeles, România.
 
De la CSM Constanța o evoluție foarte bună au avut juniorii Patrik Cerguta, la categoria 28 kg (medalie de argint) și Mihail Dănilă, la categoria 40 kg (medalie de bronz).
 

Ambii medaliați sunt pregătiți de antrenorul Gheorghe Grigore și au dovedit reale aptitudini pentru acest sport, fiind doi tineri de perspectivă, care pot progresa mult. Hai Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Juniorii CSM Constanța și-au reprezentat cu succes școlile la cel mai mare circuit european de șah, „Educație prin Șah“ - Grand Prix România!
 
Prima etapă a circuitului a avut loc la Palatul Parlamentului și a reunit la start 146 de elevi. Sportivii CSM Constanța au fost printre cei mai buni.
 
Frații Toma au reușit clasări pe podium pentru Școala Gimnazială nr.23 “Constantin Brâncoveanu”.
Maria Toma a obținut locul 1 la clasa a IV-a, iar Christian Toma locul 2 la clasa a II-a! De asemenea, Esna Mustafa, de la Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“, s-a clasat pe locul 1 la clase > IV.
 

Felicitări, sportivilor și antrenorilor Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu!, este mesajul CSM Constanța.

 
Prima etapă a Circuitului Național Grand Prix - Educație prin Șah a avut loc în deschiderea celui mai mare turneu de șah organizat vreodată în România, Grand Prix Rapid - Campionatul Internațional de șah rapid al României, la care participă și sportivii CSM Constanța Mircea Andrei Cazan și Tudor Henry.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:


CSM Constanța volei
Speranțele s-au calificat la turneul final al Campionatului Național (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii