Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, victorie cu Universitatea Cluj. „Testul perfect înainte de mult așteptatul duel cu Sporting Lisabona“ (GALERIE FOTO)

ro

20 Oct, 2023 21:05 1177 Marime text
 
O nouă victorie în Liga Națională pentru echipa masculină de handbal CSM Constanța, care, astăzi, 20 octombrie 2023, a dispus pe teren propriu de Universitatea Cluj, în etapa a noua.
 
Jucătorii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu s-au impus cu 29-26 (15-11) și se află pe locul doi în clasament, cu 22 de puncte, după șapte victorii, un egal și o înfrângere.  
 
CSM Constanța a jucat în premieră în echipamentul galben, iar Nikolic, Chikovani, Vasile și Căbuț, au fost menajați în perspectiva meciului de marți, cu cu Sporting Lisabona, din EHF European League.
 
Pentru CSM Constanța au evoluat: Rusu, Vasile - Aliokhin 8 goluri, Drăgan 5, Stankovic 3, Ilie 3, Komogorov 2, Mourino 2, Rareș Ștefan 2, Caba 1, Ravnic 1, Susanu 1, Murtaza 1, Vegar, Nistor, Andrei.
 

CSM Constanța câștigă și face spectacol la Sala Sporturilor în meciul cu Universitatea Cluj din Liga Zimbrilor. Atmosferă frumoasă, meci cu multe goluri și o victorie fără emoții, chiar dacă handbaliștii noștri n-au făcut rabat de la efort pentru a învinge o echipă ambițioasă, care le-a pus probleme. Băieții lui George Buricea au forțat atât cât a fost nevoie pentru a lua cele 3 puncte. A fost testul perfect înainte de mult așteptatul duel cu Sporting Lisabona din EHF European League. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim spectatorilor pentru susținere! Vă așteptăm la sală în număr și mai mare, să umplem tribunele la meciul cu Sporting! Marți, 24 Octombrie, de la 19.45! Hai, Constanța!, ste mesajul clubului de pe litoral.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


Handbal
Intrare liberă la meciul CSM Constanța - Universitatea Cluj, de vineri, 20 octombrie 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii