Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa II va pierde la „masa verde“ meciul cu CNOPJ Bucureşti

ro

24 Jan, 2021 16:27 2228 Marime text
 
  • La triajul epidemiologic, la intrarea în Sala „Gheorghe Roman“ din Cluj-Napoca, un jucător constănţean s-a prezentat cu temperatură.
 
Reprezentată, alături de CS Medgidia, a judeţului Constanţa în seria B a Diviziei A la handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa II ar fi trebuit să joace astăzi în turneul de la Cluj-Napoca, în etapa a şaptea, cu CNOPJ Bucureşti.
 
Partida a fost anulată însă şi îi va reveni cu la masa verde, cu 10-0, formaţiei din capitală.
 

La triajul epidemiologic, la intrarea în Sala Gheorghe Roman din Cluj-Napoca, un jucător din echipa noastră s-a prezentat cu temperatură, 37,4 grade Celsius. Chiar dacă poate fi vorba despre o răceală sau gripă sezonieră, medicii au recomandat ca partida să fie anulată, pentru siguranța celorlalți handbaliști, având în vedere actualul context epidemiologic. Jucătorul a făcut testul Covid, iar rezultatul va veni în următoarele zile. Federația a decis ca, în astfel de cazuri, meciurile să fie anulate, pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. CNOPJ București va câștiga partida “la masa verde” cu 10-0. Echipa noastră a părăsit deja Clujul și se întoarce acasă. Precizăm că, înainte de plecarea la Cluj-Napoca, toți componenții lotului și membrii staff-ului care fac parte din delegația HC Dobrogea Sud pentru acest turneu au fost testați anti-Covid, iar rezultatele au fost negative, se arată pe site-ul oficial al HCDS.

 
HC Dobrogea Sud II a disputat trei meciuri la turneul 2 al Diviziei A: 33-36 cu CSM Alexandria (etapa a IV-a), 26-30 cu CSM București (V) și 39-36 cu Universitatea Craiova (VI).
 
Cu şase puncte strânse până acum, HCDS II se află pe locul şase în clasament.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii