Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au intrat în vacanță. Când este programată reunirea echipei

ro

16 Dec, 2018 17:35 1674 Marime text
Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța au intrat în vacanță. Zvonko Sundovski și Marko Isakovic au condus ultimul antrenament din acest an la Sala Sporturilor. Potrivit HC Dobrogea Sud Constanța, tema discuțiilor a fost evoluția slabă din ultimele trei meciuri jucate în deplasare. Înfrângerile de la Turda, Chiajna și București, cu Potaissa, Steaua și Dinamo, au venit după o perioadă foarte bună, cu 15 succese consecutive în toate competițiile.

“Normal, i-am întrebat pe băieți ce s-a întâmplat. Nu am jucat cum trebuie, nu am avut atitudine. E adevărat, l-am pierdut pe Crnoglavac la ultimele două meciuri, Malinovic a făcut și el ruptură musculară la meciul cu Dinamo, Bine că s-a terminat și că suntem pe locul 2 în campionat. Dar le-am spus că jocul nostru trebuie să crească. Constanța tot timpul susține o echipă adevărată, cae luptă până în ultimul minut, care are obiective mari”, declară Zvonko Sundovski, conform sursei citate.

Dobrogea Sud a părăsit Cupa României, dar este în grafic cu celelalte obiective importante: campionatul și Cupa EHF. În februarie, echipa va debuta în grupele competiției europene și își propune calificarea în sferturile de finală.


Până atunci, jucătorii vor intra în vacanța de Sărbători. Nu toți, însă. Mulți sunt convocați la loturile naționale: Iancu, Vasile, Nistor și Csog (România), Mitrevski, Markoski (Macedonia), Nikolic (Serbia), Vujovic (Muntenegru), Malinovic (Bosnia și Herțegovina), Chikovani (Georgia) și Saldatsenka (Belarus).

Reunirea echipei este programată pe 4 ianuarie, la Sala Sporturilor, iar pregătirea de iarnă se va face numai la Constanța.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii