Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliştii Ayar Murtaza şi Alexandru Horneț, convocaţi la lotul naţional de cadeţi al României

ro

27 May, 2021 00:00 5954 Marime text
  • Ayar Murtaza este fiul fostului handbalist Enis Murtaza, în prezent antrenor în Academia HC Dobrogea Sud, dar şi secund la lotul naţional de juniori.
 

Lotul naţional de handbal cadeţi al României efectuează în perioada 25 - 30 mai un stagiu de pregătire centralizată la Tg. Mureş, iar între cei convocaţi se află şi doi tineri jucători din judeţul Constanţa, Ayar Murtaza (născut în 2005, de la HC Dobrogea Sud Constanţa) şi Alexandru Horneț (născut în 2004, de la CSS Medgidia).

În acest cantonament au fost chemaţi sportivi născuţi în anii 2004 şi 2005, care nu au mai fost convocaţi până acum la lot, dar şi jucători de perspectivă născuţi în 2006. Ayar Murtaza (foto) este fiul fostului handbalist Enis Murtaza, în prezent antrenor în Academia HC Dobrogea Sud, dar şi secund la lotul naţional de juniori.

„Pentru acţiunea de la Tg. Mureş, ne-am propus să vedem nivelul de pregătire al unor sportivi pe care nu i-am convocat până acum la nicio acțiune, deși au fost monitorizați și văzuți până la această dată mai mult de 50 de sportivi ( născuţi 2004 - 2005).Totodată, vrem să reevaluăm nivelul de pregătire al unor sportivi pe care staff-ul tehnic al lotului de cadeți îi are pe listele de convocați în trecut. La Tg Mureș, sunt convocați și 10 sportivi născuți în 2006”, a declarat Atilla Horvath, antrenorul lotului național de cadeți, potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Handbal.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citeşte şi:

Patru handbalişti de la HC Dobrogea Sud Constanţa, în pregătire cu lotul naţional Under-19
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii