Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Fiul lui Enis Murtaza, Ayar, debut cu gol la seniorii CSM Constanța, în meciul cu CSM Vaslui (GALERIE FOTO)

ro

26 Feb, 2023 09:01 2150 Marime text
 
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a disputat meciul din etapa a 19-a a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu CSM Vaslui.
 
Partida s-a jucat în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, iar formația de pe litoral s-a impus cu 38-24 (16-14), înregisstrând al 14-lea succes din acest sezon.  
 
Meciul i-a prilejuit tânărul de 17 ani Ayar Murtaza debutul la seniorii CSM Constanța, iar handbalistul a și marcat un gol, din lovitură de la 7 m.
 
Ayar este fiul fostului handbalist Enis Murtaza, în prezent antrenor la CSM Constanța DivA.
 

Ayar Murtaza își face debutul în Liga Zimbrilor cu gol marcat și o victorie. Tânărul de 17 ani ajunge în premieră la echipa mare antrenată de George Buricea, răsplătindu-i încrederea antrenorului cu gol marcat chiar la debut!, se arată pe pagina de Facebook a echipei de la malul mării.

 
Pentru CSM Constanța au evoluat: Vasile - 1 gol, Rusu – 1; Brasseleur - 11, Ravnic - 6 (3x7m), Komogorov - 6, Susanu - 4, Drăgan - 3, Stankovic - 2 (1), Teodor Ștefan - 2, Chikovani - 1, Ayar Murtaza - 1 (1), Nistor, Nikolic, Caba și Andrei.
 

După o primă repriză echilibrată, băieții noștri s-au dezlănțuit în partea secundă, mizând pe pofta de gol a lui Brasseleur, o apărare exactă și evoluția excelentă a lui Dani Vasile, care a parat două aruncări de la 7 metri și a înscris din poartă în poartă. Debut pentru juniorul Ayar Murtaza, fiul antrenorului Enis Murtaza fiind și marcator la prima sa apariție în tricoul echipei de seniori! Felicitări băieților, staff-ului și spectatorilor pentru modul cum au susținut echipa timp de 60 de minute!, este mesajul CSM Constanța.

 
În etapa a 19-a, Minaur Baia Mare a remizat în deplasare cu Potaissa Turda, 25-25 (după ce oaspeții au condus la pauză cu 13-11), astfel că CSM Constanța ocupă două această rundă locul doi, la un punct în fața băimărenilor (44-43).
 
În etapa următoare, CSM Constanța va juca în deplasare, cu CSU Suceava, miercuri, 1 martie, de la ora 19.45, în direct pe Pro Arena.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii