Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, victorie categorică în ultima etapă. „Delfinii“, medaliați în Liga Națională (GALERIE FOTO)

ro

05 May, 2023 19:09 1544 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a disputat astăzi ultimul meci din ediția 2022/2023 a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu penultima clasată, CSM Odorheiu Secuiesc, în etapa a 26-a de campionat.
 
Partida s-a încheiat cu victoria clară a gazdelor, scor 41-30 (21-13).
 

Ultimul meci acasă din acest sezon pentru handbaliștii CSM Constanța. Aceeași atmosferă superbă în Sala Sporturilor și un mesaj admirabil afișat de fani în tribune: "You'll never walk alone"! Pe teren, nicio surpriză, s-a menționat pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Pentru echipa gazdă au evoluat: Vasile, Rusu - Brasseleur 11 goluri, Drăgan 4, Ravnic 3, Stankovic 2, Nistor 6, Nikolic 4, Komogorov 3, Andrei 2, Rareș 2, Susanu 1, Caba 1, Chikovani 1, Ayar Murtaza 1.
 
Formația de pe litoral a încheiat campionatul pe locul trei. în clasament, obținând medaliile de bronz, pe cre le-au primit după meci.
 

O seară superbă, încheiată pe teren, alături de fani, după un succes la scor. Echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu a făcut spectacol și a obținut cea de-a 19-a victorie în campionat, în 26 de etape! Brasseleur și Raso, ambii la final de contract, s-au despărțit de publicul constănțean, la ultima lor apariție în Sala Sporturilor, dar vor lupta alături de echipă pentru Cupa României în Turneul Final 4 de la Baia Mare. Abia așteptăm să-i revedem pe 13 și 14 Mai! Suporterii au scandat la final "Să vină Cupa la Constanța!" Să vină! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.  

 
În continuare, CSM Constanța va participa la turneul Final Four al Cupei României, obiectivul fiind câștigarea trofeului.     
 
Semifinalele și finalele Cupei se vor disputa în intervalul 13-14 mai, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană“ din Baia Mare și vor fi transmisă în direct de Pro Arena.
 
În semifinale se dispută meciurile CSM Constanța – CSU din Suceava și Minaur Baia Mare – CSM București.
 
Câștigătoarele din semifinale vor juca finala mare, iar învinsele se vor întâlni în finala mică.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii