Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:45 22 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gala Sportului Tulcean, ediția 2017. Ce sportivi au fost premiați de autoritățile locale pentru performanțele obținute

ro

12 Dec, 2017 15:11 1430 Marime text
Marți dimineață, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la Gala sportului tulcean, ediția pentru acest an, eveniment care a avut loc la sala mare a Teatrului „Jean Bart“ din municipiul Tulcea, informează Consiliul Județean Tulcea. 
 
Este vorba despre o nouă ediție a Galei Sportului Tulcea, un eveniment organizat anual de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret din județul Tulcea, devenit deja o tradiție a lumii sportive tulcene.

Susținere pentru sportul tulcean

„Este o onoare pentru noi să fim parte, an de an, din această manifestare onorifică ce își propune  să aducă în prim plan sportivii ce s-au făcut remarcați în cursul anului 2017, cu participări la competiții de cel mai înalt nivel. Am fost și eu sportiv, nu am făcut înaltă performanță, dar pot să spun că activitatea sportivă m-a modelat și pe mine de-a lungul vieții, și-a pus amprenta pe formarea mea, ca om, prin ambiție, determinare etc“, spune Horia Teodorescu, președinte al Consiliului Județean Tulcea.

De asemenea, domnia sa a recunoscut că este nevoie de o mai mare susținere financiară, o creștere a alocărilor pentru activitatea sportivă, astfel încât și la Tulcea să se facă performanță.

„Istoric, Tulcea a dat mulți campioni: chiar aici, în sală, o avem pe doamna Elena Fidatov Moruzov, dar mai putem aduce în discuție nume mari, precum Ivan Patzaichin. Astfel, menirea noastră este fim cât mai aproape de sportul tulcean. Mă bucur că, în ultima perioadă, și sporturile de echipă încep să prindă contur la Tulcea vorbim aici de volei, de handbal, dar și cele de contact, cum ar fi boxul. Le doresc mult succes tuturor sportivilor, dar și celor care trudesc alături de ei și ă asigur că, în limita posibilităților, veți putea conta oricând pe parteneriatul cu instituției Consiliului Județean Tulcea“, a mai adăugat președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

„Tulcea, un județ mare cu o densitate scăzută a populației a dat campioni naționali, balcanici, mondiali. Sper ca și voi, dragi sportivi, să călcați pe urmele lor“, a transmis prefectul Lucian Furdui.

Mulțumire pentru parteneri

Gala, spun organizatorii, constituie o importantă oportunitate de a le mulțumi celor care, de-a lungul anului 2017, s-au implicat activ în susținerea sportului tulcean: astfel, atât Consiliul Județean, cât și Primăria, Prefectura, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul de Poliție, Serviciul Județean de Ambulanță, dar și partenerii din domeniul privat au primit plachete în semn de mulțumire pentru susținerea activității sportive la nivelul județului Tulcea.

În acest an au urcat pe scena tulceană tineri care s-au făcut remarcați în caiac-canoe, dar și sportivi care au reprezentat județul la importante competiții de box sau atletism (sporturi olimpice), respectiv karate – kyokushin (sport neolimpic).

Sursa foto: Consiliul Județean Tulcea

Ti-a placut articolul?

Comentarii