Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua ediție a Galei Sportului Tulcean, La Teatrul Jean Bart Tulcea

ro

22 May, 2024 15:31 426 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Tulcea



 
  • Consiliul Județean Tulcea organizează vineri, 24 mai 2024, începând cu ora 12.00, la sala mare a Teatrului „Jean Bart“ din Tulcea, cea de-a doua ediție a Galei Sportului Tulcean.

În total, în baza Regulamentului pentru premierea, în condițiile legii, a sportivilor tulceni care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive naționale și internaționale oficiale și a antrenorilor principali care au contribuit la realizarea acestor performanțe, Consiliul Județean Tulcea a premiat, anul acesta, 85 de sportivi și 17 antrenori.

Printre sportivii premiați de Consiliul Județean Tulcea se numără canotorul Cătălin Chirilă (calificat la Jocurile Olimpice din această vară), atletul Alin Șavlovschi, dar și pugilista Amalia Țugui.

La Gala Sportului din acest an vor participa și președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, dar și un reprezentant al Federației Române de Box.

„Amintim faptul că în luna ianuarie a acestui an, Carmen Tocală (originară din Tulcea), a fost prezentă în județul nostru, pentru a discuta despre relocarea Sucursalei Regionale nr. 9 a Federației Române de Baschet de la Constanța la Tulcea”, informează Consiliul Județean Tulcea.
 

 
 
Citește și
 Proiectul „Bordel 2.0”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii