Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Dragoș Nedelcu, de la Farul Constanța, cetățean de onoare al comunei Istria (GALERIE FOTO)

ro

16 Dec, 2023 11:50 1427 Marime text
 
Fotbalistul Dragoș Nedelcu, mijlocaș la Farul Constanța, campioana României, a primit titlul de cetățean de onoare al localității Istria, din județul Constanța.
 

Sunt foarte fericit că am primit acest titlu onorific. Îi mulțumesc domnului Hagi și tuturor antrenorilor din Academie care au crezut în mine și m-au ajutat să ating performanțele care astăzi mi-au fost recunoscute! Mulțumesc primăriei comunei Istria cât și domnului primar Mihai Ionescu pentru acest titlu onorific!, a declarat fotbalistul originar din Istria.

 

Mândri de Dragoș!
 
Comuna Istria trăiește un moment de sărbătoare, sportivul Dragos Nedelcu, jucător de fotbal al clubului sportiv Farul Constanța, a fost distins cu titlul de cetățean de onoare al comunei Istria, județul Constanța.
 
Titlul de cetățean de onoare al comunei Istria, cea mai înaltă distincție pe care o poate acorda autoritatea publică locală a comunei, reprezintă, în mod simbolic, expresia recunoștinței noastre pentru frumoasa și fructuoasa carieră de sportiv a concetățeanului nostru, Dragoș Ionuț Nedelcu.
 
Felicitări Dragoș pentru rezultatele excepționale!
 
Felicitări părinților pentru toate sacrificiile făcute în acest drum numit: Viață!, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Istria.

 
Sursa foto: Facebook (Dragoș Nedelcu, Primăria Istria)
 
Citește și:


Farul Constanța
Dragoș Nedelcu, omul meciului în Giulești. Denis Alibec - „Am un ghinion fantastic“. Enes Sali - „Va veni și golul“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii