Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Dragoș Nedelcu - „Îmi doresc să fiu sănătos și să pot să-mi ajut echipa să se bată la titlu“

ro

30 Dec, 2022 00:00 2133 Marime text

 
  • Pe locul întâi în clasament, echipa de pe litoral întâlnește în primele trei meciuri din 2023 din Superligă CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.
 
Farul Constanța, echipa de pe locul întâi în Superligă, are parte de o serie de foc la reluarea campionatului, în luna ianuarie a anului viitor. În prima partidă din 2023, „marinarii“ se vor duela cu a doua clasată, campioana în exercițiu, CFR Cluj.
 
Cele două echipe sunt despărțite în clasament de un singur punct, 45 - Farul, 44 - CFR. Meciul se joacă acasă la Farul, la baza Academiei Hagi de la Ovidiu, luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00, fiind confruntarea care încheie runda. În următoarele două partide, fariștii se duelează cu alte două formații din prima parte a campionatului, FCSB (locul 3, cu 38 de puncte) - în deplasare și Universitatea Craiova (locul 5, cu 38 de puncte) - acasă.    
 
Unul dintre jucătorii care au revenit la Farul în acest sezon, în februarie 2022, mijlocașul Dragoș Nedelcu, a subliniat rezultatele deosebite înregistrate de „marinari“ în prima parte a sezonului 2022/2023.
 
„A fost o primă parte de campionat foarte bună pentru noi. Am făcut multe puncte și suntem fericiți că ne află sus în clasament și că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din campionat. Pentru 2023, sperăm în primul rând să fim sănătoși și să continuăm pe aceeași linie, pentru că acum suntem foarte bine. Am trecut peste problemele medicale și sper să nu mă mai confrunt cu ele, întrucât m-au tras în jos. Îmi doresc să am continuitate. Revenirea la Farul, sub comanda lui Gheorghe Hagi, a însemnat mult pentru mine. În primul rând, este echipa la care eu am crescut ca jucător. În al doilea rând, am revenit pentru Mister, care știu că are mare încredere în mine. La fel și eu și știu că putem face lucruri bune împreună. De mici jucători am fost crescuți cu o mentalitate de campioni, la grupele de copii și juniori câștigam mai tot timpul. La începutul sezonului, speram să avem rezultate bune, însă nu cred că se aștepta nimeni ca într-un timp atât de scurt să creăm un grup atât de bun și să fim atât de sus. Pentru mine, 2022 a fost un an bun, chiar dacă am întâmpinat anumite probleme. Am atins un nivel de joc destul de OK. La anul, îmi doresc să fiu sănătos și să pot să-mi ajut echipa să se bată la titlu“, a declarat Dragoș Nedelcu, la Farul TV.     
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța
Constantin Grameni, inclus într-un top mondial, alături, printre alții, de Pedri, de la FC Barcelona
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii