Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul taloner al Farului a ratat întâlnirea cu Principesa Margareta a României (galerie foto)

ro

06 Dec, 2012 03:02 4674 Marime text
rugby.jpgCalendarul oficial Alexandru Ciucu 2013, care a avut ca modele 12 rugbyşti de la echipa naţională a României, printre care şi fostul taloner al echipei de rugby Farul Constanţa, Otar Turaşvili, a fost lansat la Bucureşti, în salonul „Le Diplomate" al „Athenee Palace Hilton". Cei peste 200 de invitaţi au asistat la o prezentare de modă mai puţin obişnuită. Sportivii au urcat pe scenă echipaţi de joc, au făcut câţiva paşi şi au pozat în ipostaze asemănătoare celor din calendar, unde au fost fotografiaţi însă în costume elegante de ceremonie. Ceilalţi 11 rugbyşti de la Naţională sunt Mădălin Lemnaru, Andrei Ursache, Viorel Lucaci, Cosmin Raţiu, Florin Surugiu, Gal Csaba, Ionuţ Botezatu, Dragoş Vasile, Mihai Adăscăliţei, Mihai Roşca şi Vasile Rus, însă, din motive obiective, nu toţi au putut participa la lansare, lipsind şi Turaşvili, după cum a precizat Lucian Lorin, responsabilul media al Federaţiei Române de Rugby.

La eveniment a fost prezentă, pe lângă personalităţi din lumea sportului şi a showbiz-ului, şi Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României. Dintre reprezentanţii sportului nu au lipsit Alin Petrache, Marius Urzică, Doina Melinte, Irina Deleanu sau Ruxandra Dragomir.

Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu a primit din partea echipei şi a preşedintelui Federaţiei Române de Rugby un echipament sportiv inscripţionat cu numele Ciucu şi numărul 1, precum şi un balon de joc pe care au semnat toţi membrii formaţiei. Un balon personalizat a primit şi ASR Principesa Margareta a României. Profitul rezultat în urma vânzării calendarului va fi donat Fundaţiei Principesa Margareta a României în beneficiul programului „Tinere Talente".

Primul care a achiziţionat calendarul, contra sumei de 100 lei, a fost Constantin Iosef, fost rugbyst în echipa de tineret a României şi în cea sub 19 ani. La fel au procedat şi ceilalţi invitaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii