Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Tănase şi Pablo de Lucas, incerţi la FC Viitorul Romario Benzar - „Trebuie să batem Steaua, ca să rămânem în luptă”

ro

17 Mar, 2016 00:00 2964 Marime text


FC Viitorul întâlneşte Steaua la Ovidiu, sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.30, în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. „Vom avea un meci dificil, ţinând cont şi că Steaua vine după victoria cu Astra. Suntem la puţine puncte de ei şi trebuie să câştigăm, pentru a ne menţine în lupte pentru primele locuri. Ne cunoaştem foarte bine şi cred că cine va face mai bine partea ofensivă va câştiga. Îi aşteptăm pe suporteri în număr cât mai mare alături de noi“, a declarat fundaşul dreapta al FC Viitorul, Romario Benzar.
 
Nominalizat de Liga profesionistă de Fotbal în cel mai bun „11“ al sezonului regulat, Benzar s-a declarat onorat de acest fapt. „Înseamnă enorm pentru mine. Este pentru prima dată când sunt nominalizat în echipa campionatului. Sper să nu fie şi ultima. Vreau să continui cu evoluţii bune şi să-mi ajut echipa. Nominalizarea a patru jucători de la Viitorul şi a antrenorului arată că am avut un sezon bun. Trebuie să rămânem concentraţi şi să câştigăm meciurile care ne-au mai rămas de jucat, pentru a termina sus în clasament“, a arătat fundaşul Viitorului.
 
Clubul constănţean a anunţat pe site-ul oficial că doi dintre jucătorii săi, Florin Tănase şi Pablo de Lucas, s-au accidentat şi au devenit incerţi pentru confruntarea cu Steaua. Potrivit comunicatului, Tănase a suferit o entorsă la glezna dreaptă la un antrenament, în timp ce de Lucas a acuzat o miozită pe aductorul drept.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii