Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Ruben de la Barrera - ”Suntem pe un drum bun și vrem să câștigăm și contra Academicii Clinceni”

ro

20 Nov, 2020 13:43 2258 Marime text
  • Meciul Academica Clinceni - FC Viitorul se joacă sâmbătă, 21 noiembrie.

FC Viitorul dispută sâmbătă, 21 noiembrie, meciul din etapa a 11-a a Ligii 1, duelându-se în deplasare, de la ora 13.00, cu Academica Clinceni.

Cele două formații sunt vecine de clasament, în zona de play-off, având același număr de puncte, 16, dar fiind despărțite de golaveraj, +4 (10-6) Academica față de +3 (17-14) FC Viitorul.

Echipa de pe litoral străbate o perioadă bună, fiind neînvinsă în campionat de șapte meciuri, iar sâmbătă dorind să bifeze a opta etapă la rând fără eșec. 
       

Va fi un meci greu, dar suntem în formă și vrem să câștigăm și acest meci. Suntem pe un drum bun și am trecut cu bine peste mai multe meciuri în care am avut probleme serioase de lot. Sâmbătă, ne așteaptă o partidă importantă, din care trebuie să obținem trei puncte. Suntem pregătiți să jucăm împotriva oricărei echipe. Academica are cifre bune în clasament. Trebuie să ne facem jocul, să fim agresivi și să conducem ostilitățile. Dacă va fi așa, vom câștiga. Dacă nu, vom avea unele dificultăți. Trebuie să gândim pozitiv, întrucât avem capacitatea de a câștiga, plan de joc și jucători pe măsură. Trebuie să arătăm dorință de a câștiga, a declarat Ruben de la Barrera, managerul FC Viitorul.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii