Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duel cu penultima clasată FC Viitorul întâlnește la Ovidiu nou promovata FC Argeș

ro

24 Oct, 2020 00:00 3383 Marime text
  • Meciul FC Viitorul - FC Argeș se dispută duminică, 25 octombrie, de la ora 18.45.
  • În șapte meciuri de campionat, echipa de pe litoral a acumulat nouă puncte.
  • În etapa precedentă, formația de pe litoral a câștigat în deplasare cu FC Voluntari (2-0).
 

FC Viitorul are o serie de patru meciuri la rând fără eșec în Liga 1 și vrea să prelungească perioada pozitivă, astfel că singura variantă pentru meciul de duminică este victoria.

În etapa a opta de campionat, duminică, 25 octombrie, de la ora 18.45, formația constănțeană întâlnește pe teren propriu FC Argeș. Se duelează formația de pe locul zece, cu nouă puncte (două victorii, trei egaluri, două eșecuri, golaveraj 10-11) - FC Viitorul, cu penultima clasată, nou promovata FC Argeș (poziția a 15-a, cu patru puncte, după o victorie, un egal și cinci eșecuri, golaveraj 5-12). În etapa precedentă, fomația de pe litoral a câștigat în deplasare cu FC Voluntari (2-0), în timp ce FC Argeș a înregistrat prima victorie stagională, 1-0 în propriul fief cu Astra Giurgiu, echipa de pe ultimul loc.
 

Importantă și competitivă în orice context

”Am confirmat în acest meci rezultatele favorabile și jocul bun din precedentele trei partide. Am întâlnit în deplasare o echipă bună și trebuia să menținem un nivel ridicat. Sunt fericit pentru toți jucătorii mei care au evoluat. Suntem o familie, trebuie să urmăm aceeași linie și să fim pregătiți mereu de următoarea provocare. Misiunea mea e să fac echipa să fie importantă și competitivă în orice context. Contra FC Voluntari, a fost o perioadă în care am dominat, dar și una în care ne-am apărat mai mult, fiind compacți în defensivă. Victoria confirmă ce facem zi de zi la pregătire. Sunt foarte bucuros pentru cei care au marcat și pentru toți ceilalți. Nu trebuie să ne oprim însă, trebuie să continuăm la același nivel ridicat și să ne concentrăm pe meciul următor”, a declarat spaniolul Ruben de la Barrera, managerul FC Viitorul, după meciul cu FC Voluntari.



Citește și:

FC Viitorul. Ruben de la Barrera - ”Suntem o familie” Alexandru Mățan, inclus în echipa etapei în Liga



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii