Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, șase partide la rând în Liga 1 fără înfrângere. Următorul meci, cu Dinamo

ro

03 Nov, 2020 00:00 3172 Marime text
  • Formația de pe litoral nu a mai pierdut în campionat din etapa a treia, de pe 14 septembrie.
  • Arbitrul a fluierat finalul meciului de la Iași la puțin timp de la startul reprizei secunde.
  • Meciul cu Dinamo e programat duminică, 8 noiembrie, de la ora 21.00.


Partida Poli Iași - FC Viitorul, care îi va reveni formației constănțene cu 3-0, la masa verde, din pricina problemelor întâmpinate de nocturna stadionului din Copou, ridică la șase numărul meciurilor consecutive în care trupa de pe litoral nu a mai pierdut în Liga 1.

Punând la socoteală și succesul de la Iași, FC Viitorul a înregistrat în acest interval trei victorii și trei egaluri, golaveraj 13-5: 1-1 în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, 4-1 acasă cu Astra Giurgiu, 1-1 acasă cu CFR Cluj (campioana en-titre), 2-0 în deplasare cu FC Voluntari, 2-2 acasă cu FC Argeș și 3-0 în deplasare cu Poli Iași. Ultima confruntare a avut parte de o desfășurare aparte.
 

Probleme încă dinaintea confruntării

”Meciul din etapa a 9-a din acest sezon al Ligii 1, dintre Poli Iași și FC Viitorul Constanța, a fost decis după numai 54 de minute de joc! Echipa noastră a câștigat cu 3-0 la masa verde, după ce gazdele nu au reușit să rezolve problemele legate de instalația de nocturnă, care s-a defectat din nou în minutul 54, într-un moment în care tabela indica 1-1. Gazdele au întâmpinat aceste probleme cu instalația de nocturnă încă dinaintea meciului și chiar dacă au reușit să remedieze parțial această situație, deși cu o întârziere de 50 de minute, când au pus în folosință trei dintre cei patru stâlpi necesari funcționării corespunzătoare, problemele au reapărut și în timpul regulamentar de joc. În minutul 54, la scorul de 1-1, nocturna a cedat din nou, centralul Horia Mladinovici a fluierat, conform regulamentului, finalul partidei, astfel că formația noastră a câștigat, la masa verde, cu scorul de 3-0!”, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.
 

12 jucători indisponibili

La meciul de la Iași, echipei de pe litoral i-au lipsit, din diverse motive (unii fiind infectați cu Covid-19, iar alții accidentați), 12 jucători: Căbuz, Artean, Ganea, Boboc, Ciobanu, Mladen, Benzar, Matei, Iancu, Martinez, Chițu și Josemi.

”Având atâția jucători absenți, nu au fost cele mai bune condiții de a evolua. Am încercat să alcătuim cea mai bună echipă din ce am avut la dispoziție. Am jucat bine, în special în prima repriză. Au intervenit însă problemele cu nocturna. Ne aflăm înr-o poziție bună în clasament, dar tindem și mai sus. Oricum, meritam să avem mai multe puncte. Nu a fost ușor să jucăm în situația noastră. Numai dacă alcătuiești o familie și ai luptători în echipă, reușești în aceste condiții. Nu e vorba de câțiva jucători absenți, ci de o echipă întreagă. Avem șase meciuri fără înfrângere. Suntem bucuroși, trebuie să luptăm cu fiecare situație cu care ne confruntăm. Așteptăm acum meciul cu Dinamo și sper să recuperăm câțiva dintre jucătorii absenți, pentru că e foarte greu să joci în această situație”, a declarat Ruben de la Barrera, managerul FC Viitorul.

Formația de pe litoral nu a mai pierdut în campionat din etapa a treia, de pe 14 septembrie.


Dinamo, penultima clasată

În etapa următoare, a zecea din Liga 1, formația constănțeană va întâlni, pe teren propriu, duminică, 8 noiembrie, de la ora 21.00, Dinamo București, echipă aflată pe penultimul loc, 15, cu cinci puncte în opt meciuri. Înaintea confruntării Chindia Târgoviște - FCSB, care a încheiat, aseară, etapa a noua, FC Viiorul se afla pe loc de play-off, șase, cu 13 puncte, având trei victorii, patru egaluri și două înfrângeri în nouă partide, golaveraj 15-13.


În secțiunea Galerie Foto a acestui articol găsiți mai multe imagini de la meciul Poli Iași - FC Viitorul.

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:

Arbitrul a fluierat finalul meciului Poli Iași - FC Viitorul în minutul 55. Oaspeții urmează să câștige la masa verde!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii