Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații FC Viitorul, înaintea meciului cu Poli Iași. Echipa de pe litoral are mulți jucători indisponibili

ro

31 Oct, 2020 15:57 3574 Marime text
  • În clasament, FC Viitorul se află pe locul nouă, cu zece puncte, iar Poli Iași ocupă poziția a 12-a, cu nouă puncte.
 
FC Viitorul susține duminică, 1 noiembrie, de la ora 18.00, meciul din deplasare cu Poli Iași, din etapa a noua a Ligii 1.  

Partida găsește echipa de pe litoral într-o situație specială la nivelul lotului de jucători, mulți dintre fotbaliști fiind indisponibili, unii infectați cu Covid-19, alții accidentați.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul nouă, cu zece puncte, iar Poli Iași ocupă poziția a 12-a, cu nouă puncte. 
   

Obiectivul nostru e să câștigăm fiecare meci. Avem o nouă posibilitate cu Poli Iași și, având în vedere circumstanțele partidei, vom încerca să dăm ce avem mai bun în noi și să câștigăm. Pandemia de coronavirus a afectat toate echipele. E greu când avem probleme de lot, iar pe parcursul acestui sezon am jucat mereu fără mai mulți jucători. Acum avem însă 13 fotbaliști absenți și vorbim de o altă realitate. Nu știu dacă e bine pentru campionat să jucăm în această situație. Totuși, în ciuda absențelor, trebuie să păstrăm spiritul echipei, iar singurul nostru obiectiv la Iași este victoria, a declarat spaniolul Ruben de la Barrera, managerul FC Viitorul.

Meci greu, dar vrem să cucerim cele trei puncte și să urcăm în clasament. Dacă vom juca bine, ne putem apropia victoria, a menționat un mijlocașul Ion Gaztanaga.  

Ținând cont de situația în care ne aflăm, vom avea un meci dificil, dar mereu am făcut meciuri bune cu cei de la Iași și cred că așa va fi și acum. Ne confruntăm cu multe absențe, dar avem un lot bun, omogen și cred că cine va intra își va face treaba foarte bine, a precizat și fundașul Virgil Ghiță.  


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii