Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, pregătită de întâlnirea din deplasare cu FCSB. Ce a declarat înaintea meciului Gheorghe Hagi (video)

ro

08 Dec, 2018 17:57 2038 Marime text
În etapa a 19-a a Ligii 1, FC Viitorul (locul trei, cu 33 de puncte) întâlneşte în deplasare FCSB (locul doi, cu 34 de puncte). 

Partida se dispută la Piteşti, duminică, 9 decembrie, de la ora 20.00, fiind transmisă în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV. 

Înainte cu o zi de partida de la Pitești, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre meciul cu FCSB. 

”Va fi un meci frumos pentru că jucăm cu un club cu tradiție, cu jucători valoroși, un antrenor care, după părerea mea, a crescut. Meciul este unul provocator pentru noi, de a încerca să fim mai buni. Mergem să jucăm pentru a lua cele trei puncte. Sper să ne ridicăm la ritmul și intensitatea jocului” - a declarat Gheorghe Hagi. 


De asemenea, la conferință au participat și jucătorii Ianis Hagi și Ionuț Vînă, de la FC Viitorul. 

”Este un meci important din campionat, unde va fi foarte greu, întâlnim o echipă de tradiție, o echipă care este obișnuită să joace la cel mai înalt nivel. Noi am dovedit că avem o formă foarte bun, suntem o echipă bună, care joacă fotbal, fotbal deschis și ne gândim la victorie” - a declarat Ianis Hagi. 

Trebuie să respectăm ceea ce ne-a spus Mister, ceea ce am pregătit săptămâna aceasta, nu ne-au demonstrat că sunt un colectiv mai bun decât noi și eu cred că aceasta este forța noastră. Dacă spiritul nostru va fi mâine de un înalt nivel și presiunea noastră va fi foarte bună, eu cred că vom avea șanse de câștig - a precizat și Ionuț Vînă. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii