Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, meci cu Astra Giurgiu Cătălin Anghel - „Avem nevoie de răbdare și de atacuri poziționale foarte bune“

ro

17 Aug, 2019 21:06 2289 Marime text
În etapa a șasea a Ligii 1, FC Viitorul joacă în deplasare cu Astra Giurgiu luni, 19 august, de la ora 21.00.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul doi, cu 11 puncte, în vreme ce Astra ocupă poziția a opta, cu șapte puncte.

Ca orice meci cu Astra, va fi unul dificil. Echipa adversă are o anumită agresivitate la mijlocul terenului și e bine organizată. Astra e foarte disciplinată tactic, nu lasă spații și e bună pe atac rapid, știe să atace și are armele ei în ofensivă. Ne gândim cum să desfacem un sistem defensiv ca al Astrei. E nevoie de răbdare și de atacuri poziționale foarte bune și mult mai eficiente. Săptămâna aceasta, Mister (n.r. Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul) a încecat să lucreze la toate minusurile pe care le-am avut în ultima perioadă, a declarat antrenorul formației de pe litoral, Cătălin Anghel.      

Ne așteptă un meci greu, contra unei echipe foarte bune, experimentate și cu jucători de mare calitate. Jucăm însă cu gândul la victorie. Faptul că lipsește Alibec e un minus pentru Astra. În mare parte, el le face jocul, a punctat fundașul Viitorului Virgil Ghiță.

Astra practică un fotbal foarte bun acasă. Noi venim după două partide fără victorie și sperăm să facem un meci bun, care să ne aducă victoria. Obiectivul meu e să joc cât mai mult în acest sezon și să-mi fac treaba când se apelează la mine. Suntem cinci - șase mijlocași de valoare, iar concurența ne ajută să progresăm, a precizat și mijlocașul Andrei Ciobanu.  


Sursa foto: 1 (cu rol ilustrativ) - ZIUA de Constanța, 2 - FC Viitorul         
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii