Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, la cinci puncte de locul trei în Liga 1 Gică Hagi, foarte nemulţumit de prima repriză a meciului cu CFR Cluj

ro

17 Apr, 2018 00:00 1198 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, a pierdut cu 1-2 (I. Hagi 84 / Omrani 11, Deac 25) meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, din etapa a cincea a turneului play-off din Liga 1, iar distanţa faţă de locul trei, ocupat de CSU Craiova, s-a mărit de la două (cât era înaintea etapei) la cinci puncte (29 - 34).

FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a jucat contra CFR-ului cu: V. Cojocaru - Mladen, Țîru, Hodorogea, De Nooijer (81 Casap) - Cicâldău, Băluță, Ganea - Ciobanu (46 Voduț), I. Hagi, Drăguş (46 Gavra). CFR Cluj (antrenor, Dan Petrescu) i-a avut în teren pe: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Culio, Hoban, Bordeianu (71 Rus) - Deac, Țucudean (90+2 Mureşan), Omrani (87 Costache).
 
În etapa viitoare, FC Viitorul va întâlni sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 20.45, tot la Ovidiu, FCSB.
Gică Hagi s-a declarat foarte nemulţumit de prima repriză a partidei cu CFR Cluj. „Tot ce am gândit şi am vrut să facem, analizând foarte bine adversarul, nu ne-a ieşit. Şi ei ne-au analizat însă şi au schimbat puţin aşezarea tactică. Ne-au surprins cu presingul agresiv în jumătatea noastră, pe circulaţia noastră. Am făcut greşeli. În prima parte, am jucat cu mulţi decari, pentru a avea combinaţii mai multe în atac. N-au jucat bine până la pauză. E adevărat, nici mingi n-au venit cum trebuie. Strategia am făcut-o ca în repriza a doua să folosim jucători mai puternici, cu care să jucăm mai direct. Însă nici Gavrea şi nici Voduţ nu sunt la capacitate maximă. Mai mult de 30 - 45 de minute nu o pot duce la un nivel ridicat. CFR a arătat ca o echipă puternică din toate punctele de vedere. Cred că între ea şi FCSB se va decide campioana. Cei tineri de la FC Viitorul mai au multe de învăţat, trebuie să se pregătească mai bine, să fie mai atenţi. Celor cu experienţă le-am spus să aibă mai multă personalitate în teren în asemenea meciuri tari“, a arătat Gică Hagi.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii