Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:14 20 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă în weekend la Ovidiu cu FC Hermannstadt. Cât costă biletele de acces

ro

22 Jul, 2019 16:06 773 Marime text
FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, de la Ovidiu, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - FC Hermannstadt, din etapa a 3-a a Ligii 1, programat duminică, 28 iulie, de la ora 21.00.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de:
  • 40 lei = Tribuna I
  • 20 lei = Tribuna a II-a
  • 10 lei = Peluze
Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi patru.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua bilete.ro şi în rețeaua parteneră: Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone.  

Începând de vineri, 26 iulie, de la ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona biletele de acces la meci. Online, pe site-ul Bilete.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil.

În ziua programării meciului la stadion se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să se facă în intervalul orar 20.00 - 20.30, pentru a se evita aglomeraţia publicului la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Spectatorii trebuie să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat.

Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

Şi la acest meci FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică (28 iulie 2019), la orele 19.45 de la Palatul Copiilor Constanţa.
Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: FC Viitorul

Ti-a placut articolul?

Comentarii