Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlnește vineri Academica Clinceni Gică Hagi - „Meci dificil, ca toate cele disputate contra lor“

ro

09 Jul, 2020 19:19 3041 Marime text

• Echipele clasate pe locurile 1 și 3 în clasamentul play-out al Ligii 1 se întâlnesc mâine la Ovidiu.

FC Viitorul susține vineri, 10 iulie, meciul din etapa a noua a turneului play-out al Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, de la ora 18.00, Academica Clinceni.

În clasament, echipa de pe litoral ocupă locul întâi, cu 35 de puncte, în vreme ce Academica se află pe poziția a treia, cu 26 de puncte.

Vom avea un meci dificil, așa cum au fost toate cele pe care le-am disputat contra lor. Clinceni stă bine în teren și are jucători experimentați. E o formație pragmatică și joacă bine la rezultat. Trebuie să ne facem jocul nostru obișnuit, să le desfacem sistemul defensiv și să luăm cele trei puncte, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Academica se apără foarte bine, e greu să marchezi contra ei. Ne vom testa jocul pe atacul pozițional și vor conta mult fazele fixe. Clinceni și- schimbat stilul față de startul campionatului, când primea foarte ușor gol, a spus și mijlocașul Vlad Achim.

Întâlnim o echipă în formă. Au jucat destul de bine etapa trecută, chiar dacă au pierdut. Sperăm să ne facem jocul de posesie cât mai bine și să câștigăm, a menționat un alt mijlocaș, Andrei Ciobanu.      


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii