Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte la Ovidiu CSU Craiova Gică Hagi - „Felix Grigore a pus o presiune enormă pe arbitri“

ro

28 Nov, 2015 00:00 1836 Marime text

Stadionul central al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu, găzduieşte, sâmbătă, 28 noiembrie, meciul FC Viitorul - CSU Craiova, din etapa a 19-a a Ligii 1. Partida începe la ora 20.30 şi e transmisă în direct de Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV. 
 
„Chiar dacă jucăm acasă, vom avea meci greu, contra uneia dintre echipele bune ale campionatului, care traversează un moment favorabil. Va fi o partidă frumoasă, aşa cum au ieşit toate disputele dintre noi şi ei. Victoria e importantă pentru ambele echipe. Sper să facem un meci bun şi să învingem. Am văzut însă că în această săptămână adversarul numai de arbitraj a vorbit. A început lupta pentru play-off. Nimeni din România nu poate să spună că Viitorul are vreo relaţie, în afară de cele de respect, cu Federaţia. Nici nu mai ştiu pe unde este sediul acestui for. Atât se vorbeşte de arbitraj, că mă sperie. La cât a acuzat CSU Craiova arbitrajul, la ce să ne aşteptăm noi la meci? Felix Grigore (n.r. managerul general al CSU Craiova) a pus o presiune enormă pe arbitri. Pe noi ne preocupă doar să jucăm fotbal. Suntem mici şi nu ne batem la campionat. Dacă atingem play-off-ul, e o performanţă fantastică. După meciul cu ASA Tg. Mureş, noi nu ne-am plâns de arbitraj“, a spus Gică Hagi.
 
„Întâlnim o echipă valoroasă, contra căreia trebuie să jucăm foarte bine ca să ne impunem. Nu mă interesează problemele de la CSU. Noi suntem preocupaţi doar să jucăm fotbal“, a declarat mijlocaşul Viitorului, Bănel Nicoliţă. „Cunoaştem bine echipa adversă, împotriva căreia am jucat deja de două ori. Ştim la ce să ne aşteptăm. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere“, a spus şi internaţionalul Vlad Achim.
 
Până acum, FC Viitorul a strâns 33 de puncte, iar CSU Craiova, cu şapte mai puţin.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii