Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul nu a primit gol în cinci dintre cele şapte meciuri jucate până acum în Liga a 2-a

ro

16 Sep, 2019 00:00 1448 Marime text

FC Farul Constanţa a înregistrat un egal alb în meciul din deplasare cu ASU Poli Timişoara, din etapa a şaptea a Ligii a 2-a, „marinarii“ ajungând la cinci partide fără gol primit de la startul campionatului.

Confruntările în care Farul nu a încasat gol sunt cele cu Rapid Bucureşti (0-0 în etapa întâi, în deplasare), cu Dunărea Călăraşi (1-0 în etapa a doua, acasă), cu Petrolul Ploieşti (0-0 în etapa a patra, acasă), cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (2-0 în etapa a şasea, acasă) şi cu ASU Poli Timişoara. În şapte meciuri de campionat, echipa de pe litoral are nouă puncte, după două victorii, trei egaluri şi două înfrângeri, golaveraj 4-4, ocupând locul 11 în clasament.

La finalul partidei de la Timişoara, antrenorul FC Farul, Ianis Zicu, a declarat, potrivit site-ului oficial al clubului: „Ținând cont că a fost o deplasare lungă și că a trebuit să ne punem repede pe picioare după un drum de 12 ore cu trenul, sunt mulțumit. Băieții au avut atitudine și agresivitate, păcat nu am avut și mai mult curaj pe partea ofensivă și nu am tratat cum trebuie acțiunile de pe final, când eram în superioritate numerică. Sunt mulțumit și că este al cincilea meci din cele șapte în campionat în care nu am primit gol, ceea ce arată că se respectă ce lucrăm la antrenamente, dar mi-aș dori să fim mai dinamici pe fază ofensivă, să aducem mai mulți jucători în careul advers, pentru că și această parte o lucrăm la antrenamente. Până la urmă, este un plus, un punct obținut, nu pierdut. Sper să pregătim bine următorul meci, cu Ripensia, și să câștigăm. Dacă vom reuși, ținând cont și de începutul dificil de campionat, cred că suntem pe drumul bun”.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii