Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul îl va putea folosi pe atacantul Sorin Chiţu în derby-ul cu Rapid

ro

03 Sep, 2015 00:00 2746 Marime text
Experimentatul atacant al Farului Sorin Chiţu (35 de ani) va putea evolua în derby-ul cu Rapid Bucureşti, care a fost programat duminică, 6 septembrie, de la ora 19.00, pe stadionul „Farul“ din Constanţa, în etapa a doua a Ligii a 2-a, seria întâi. 

Golgheterul farist s-a confruntat în ultimul timp cu probleme medicale care l-au împiedicat să joace, inclusiv în cele două partide oficiale din startul sezonului, cu Delta Dobrogea Tulcea, în Cupa României, şi cu Ceahlăul Piatra Neamţ, în campionat, ambele pierdute de constănţeni. Chiţu se pregăteşte însă normal acum şi va fi apt de joc pentru duminică. Atacantul a jucat ultima data într-un meci pe 14 august, în disputa amicală de la Constanţa cu Delta Dobrogea Tulcea, câştigată de gazde cu 2-1 şi în care Chiţu a înscris golul victoriei.

La meciul cu Rapid, singura absenţă a Farului rămâne fundaşul central Florin Pătraşcu. „Orice meci e greu, iar aceasta s-a văzut şi la Piatra Neamţ. După cum am început, nu se punea problema cine va câştiga meciul, ci cu ce scor ne vom impune noi. Am dominat clar în primele 30 de minute, am ratat, însă apoi am pierdut cu 0-2. Sper ca partida cu Rapid să o abordăm cu mai multă ardoare şi să câştigăm“, a declarat antrenorul secund al Farului, Ion Barbu. În clasament, Rapid se află pe locul întâi, după ce a câştigat cu 3-0 în Giuleşti partida din runda inaugurală, cu CS Baloteşti, în vreme ce Farul ocupă poziţia a 11-a (din 13 echipe).
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii