Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța joacă luni cu FCSB Ionuț Larie - „Un prim obiectiv a fost îndeplinit, dar munca noastră nu se oprește aici“

ro

14 Mar, 2022 00:00 2280 Marime text
Sursa foto: Farul Constanța
  • În play-off, Farul speră să se claseze pe un loc care să-i permită participarea în cupele europene.
 
Farul Constanța debutează luni în turneul play-off al Ligii 1, întâlnind în deplasare FCSB, a doua clasată.
 
Echipa din capitală începe turneul cu 31 de puncte, în timp ce Farul pornește la drum în play-off cu 24 de puncte. Meciul de pe Arena Națională începe la ora 21.00. „Un prim obiectiv a fost îndeplinit. Ne doream cu toții să ajungem în play-off. Dar munca noastră nu se oprește aici. Vom continua să lucrăm zi de zi. Noul obiectiv e clasarea pe un loc care să ne ducă în cupele europene. Mă bucur că am ales, în vară, să revin acasă. Mă bucur că sunt sănătos și am putut ajuta echipa. Știu că puteam face mai mult, dar, pe ansamblu, a fost un an bun până acum, iar de cum încolo sper să fie și mai bun. Nu mai sper la niciun transfer. Am avut o discuție, iar Mister mi-a spus să fiu liniștit, cu gândul numai aici, pentru că va fi bine în continuare“, a declarant căpitanul Farului, fundașul central Ionuț Larie.    
 
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, pune accent pe jocul colectiv al Farului. „În fotbal, nu există moral, ci motivație. Totul durează o zi, se joacă pe mentalitatea de învingător, să câștigi următorul meci. Vrem să ajungem la acest lucru, suntem pe un drum bun, dar trebuie să muncim mult. Atuul Farului e jocul colectiv. Ne interesează posesia și presiunea. Într-o zi, va ieși în evidență un jucător, în altă zi - altul. Important e să ai joc colectiv. Acesta și principiile îți aduc victoria și trofee. Nu am văzut un jucător care să câștige de unul singur meciul. Ați văzut ce s-a întâmplat la Real Madrid cu PSG. Fotbalul e făcut din jucători valoroși, dar trebuie să ai joc colectiv care să câștigi un meci“, a spus „Regele“.  
 
Unul dintre tinerii de mare viitor ai Farului, mijlocașul Eduard Radaslavescu, are ca obiectiv în primul rând să-și ajute echipa și e convins că va veni și primul său gol în Liga 1. „Doamne ajută, sper să marchez și primul gol. Nu a fost momentul până acum. Oricum, trebui să joc foarte bine în continuare, să-mi ajut colegii, nu trebuie neapărat să marchez, ci mai mult să pasez“, a spus fotbalistul. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța 

Citește și:
 
FCSB - Farul Constanța, debut în play-off
Gică Hagi - „Sperăm să ne autodepășim și să facem un meci foarte bun“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii