Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimentul caritabil „Cupa Ana“ „Meciurile, oamenii cu suflet mare și atmosfera din sală au contat enorm în demersul nostru“

ro

22 Feb, 2022 00:00 1960 Marime text

 
  • Sportivi de toate vârstele de la șase cluburi s-au întrecut la sporturi de contact, pe reguli de K1, atât la masculin, cât și la feminin.
 
„Cupa Ana“, evenimentul sportiv caritabil organizat de CS Medgidia pentru sprijinirea unei fetițe, Ana-Maria, care se confruntă cu probleme serioase de sănătate, după ce i-a fost descoperită o tumoră cerebrală, s-a bucurat de succes.
 
În Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, sportivi de toate vârstele de la șase cluburi (CS Medgidia, Axiopolis Cernavodă, Keru Kento Constanța, Sharks Gym Constanța, CS Fântânele și Felix Kombat Gym) s-au întrecut la sporturi de contact, pe reguli de K1, atât la masculin, cât și la feminin. „Evenimentul caritabil «Cupa Ana» a fost un adevărat succes. Meciurile demonstrative, oamenii cu suflet mare și atmosfera din sală au contat enorm în demersul nostru de a o ajuta pe Ana-Maria să lupte pentru sănătatea ei. Mulțumim tuturor pentru prezență și pentru faptul că nu ați uitat să dăruiți. Din suflet pentru suflet!“, a fost mesajul CS Medgidia.
 
„Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi - te învață ce este viața. Nu joci niciodată cu adevărat împotriva unui adversar. Ci joci cu tine însuți, cu cele mai înalte standarde ale tale, iar când îți atingi limitele, atunci ești fericit cu adevărat. Un campion este cel care se ridică, chiar și atunci când nu poate. Mulțumim Clubului Sportiv Medgidia pentru susținere și implicare în «Cupa Ana» și tuturor cluburilor participante!“, a menționat antrenorul Robert Mănicu, organizator al evenimentului. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
„Cupa Ana“, un nou eveniment caritabil la Medgidia, pentru ajutorarea unei fetițe. „Puterea de a dărui stă în fiecare dintre noi!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii