Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluarea lui Giani Nedelcu - Farul a evoluat de la „binişor” la „dezastruos” Câţi jucători se află pe lista de achiziţii a lui Ştefan Petcu

ro

10 Dec, 2013 00:00 2867 Marime text
La capătul unui tur de campionat sub aşteptări, pe care l-a încheiat în genunchi, cu cinci meciuri la rând fără victorie, ultimele trei partide fiind înfrângeri (golaveraj 2-9), Farul vrea să remanieze lotul de jucători pentru partea secundă a Ligii a 2-a. După meciul cu SC Bacău, pierdut de „marinari” cu 0-3 pe teren propriu, noul antrenor al constănţenilor, Ştefan Petcu (care şi-a făcut cu acest prilej debutul pe banca tehnică a Farului), a spus că la echipă toate posturile sunt deficitare, solicitând în consecinţă întăriri. Fosta glorie constănţeană a înaintat conducerii clubului o listă preliminară cu jucători, rămânând să vadă ce se va rezolva din ea.

„Pe listă se află deocamdată 7-8 jucători. Unii sunt şi de la Liga 1. Să vorbim mai întâi cu ei şi să vedem ce putem face. Din lotul actual, vor pleca unii fotbalişti, dar nu am stabilit deocamdată nimic”, a declarat Giani Nedelcu, patronul Farului. În urma demisiei lui Neculai Tănasă, postul de preşedinte a rămas vacant, iar până acum nu a fost numit nimeni. „Echipa a evoluat dezastruos pe final, dar nu pot da vina pe cineva anume pentru aceasta. Până atunci, băieţii au jucat inconstant. Nu am legat două victorii la rând. Lucrurile au stat binişor, dar, în ultimele meciuri, a fost foarte rău. Totuşi, păstrez în continuare speranţe la calificarea în play-off”, a apreciat Giani Nedelcu. În 14 meciuri de campionat, Farul a realizat patru victorii şi trei egaluri, pierzând de şapte ori, golaveraj 10-20. Cu 15 puncte la activ, „marinarii” ocupă locul nouă, la trei puncte de poziţia a şasea, ultima care duce în play-off.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii