Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euro Shop Constanța Fostul fotbalist Dennis Șerban a devenit asociat unic și administrator

ro

05 Oct, 2020 00:00 4091 Marime text
  • Dennis Șerban a jucat și la FC Farul Constanța, club la care ulterior a activat și ca director tehnic.
  • În Euro Shop, fostul fotbalist deținea 95% din capitalul social.
  • Capitalul social al societății este în valoare de 210 lei, divizat în 21 de părți sociale.
 

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1 / 1 septembrie 2020 a Adunării Generale a Asociaților Euro Shop SRL, firmă care are sediul în Constanța.

Asociații societății erau fostul fotbalist Dennis Șerban și Costel Bădiceanu, ambii cu domiciliul în Constanța. Fost internațional, Dennis Șerban a jucat la echipe precum FC Farul Constanța, Steaua, Valencia, Villarreal, Elche, Rapid, Cordoba, Ejido, Petrolul Ploiești, Dinamo sau Larissa, iar la Farul a activat și ca director tehnic. În Euro Shop, Dennis deținea 95% din capitalul social, iar Costel Bădiceanu - 5%.

În Adunarea Generală a Asociaților, cei doi au decis:
Articolul 1.1. Cesionarea de către asociatul Costel Bădiceanu a tuturor părților sociale pe care le deține la Euro Shop, respectiv o parte socială în valoare de 10 lei fiecare = 5% din profit și pierderi, reprezentând 5% din capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 5%, către asociatul Dennis Șerban, care le acceptă conform Contractului de cesiune de părți sociale nr. 1 din 1 septembrie 2020.


Dennis, toate drepturile și obligațiile

Articolul 1. 2. Prețul cesiunii de părți sociale este la valoarea nominală a părților sociale, respectiv 10 lei pentru fiecare parte socială, în valoare totală de 10 lei.
Articolul 1. 3. În urma cesiunii de părți sociale, Costel Bădiceanu pierde calitatea de asociat, iar Dennis Șerban va căpăta statut de asociat unic în cadrul societății Euro Shop.
Articolul 1.4. Cedentul, Costel Bădiceanu, transmite, iar cesionarul, Dennis Șerban, preia activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unei acțiuni de control.


Vechiul administrator, descărcat de gestiune

Articolul 2. Ca urmare a cesionării părților sociale, capitalul social al societății, în valoare de 210 lei, divizat în 21 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, va fi deținut astfel: Dennis Șerban - 21 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 210 lei, reprezentând 100% capitalul social, cota de participare la beneficiile și pierderile societății fiind de 100%.
Articolul 3. Retragerea din calitatea de administrator a lui Costel Bădiceanu. Societatea va fi administrată de către Dennis Șerban pe perioadă nelimitată, având puteri depline, descărcând de gestiune pe vechiul administrator.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Constanța Dennis Șerban, în locul lui Petre Buduru, în funcția de administrator al societății Jepp SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii