Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu, campioane. Noi medalii pentru Constanța la tenis de masă

ro

09 Dec, 2020 00:00 3257 Marime text
  • Constanța a cucerit patru medalii (două de aur și două de bronz) la Campionatele Naționale de juniori I și II.
 
Constanța a urcat pe podium, cucerind patru medalii, și la Campionatele Naționale rezervate juniorilor I și II, masculin și feminin, care s-au desfășurat la Buzău.
 
Litoralul a cucerit distincțiile (două de aur și două de bronz) în concursul feminin. La junioare I, cea mai bună din țară s-a dovedit a fi Elena Zaharia (LPS „Nicolae Rotaru” Constanța), care a dispus în finală de Ioana Sângeorzan (CSM Bistrița), cu 3-2. Camelia Mitrofan (CS Farul Constanța) a încheiat competiția pe locul trei, pierzând în semifinală la Elena Zaharia, scor 2-3.
 
Competiția rezervată junioarelor II i-a revenit Biancăi Mei-Roșu (LPS Constanța), învingătoare în ultimul act cu 3-0 în disputa cu Evelyn Ungvari, de la CSS Târgu Mureș. Aceasta a trecut în drumul spre finală și de Andreea Teglaș (LPS Constanța), 3-2 în semifinală, astfel că sportiva de la malul mării a rămas cu medalia de bronz.  

La Buzău s-a disputat și Top 16 pentru juniori II, iar în întrecerea feminină trei sportive de la LPS Constanța au fost medaliate: Bianca Mei-Roșu - locul 1, Ioana Băiașu - locul 2 și Andreea Teglaș - locul 3. Confruntările continuă miercuri, cu duelurile din Top 16 juniori I. 
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă) 
 
Citește și:

Tenis de masă
Prezenţe pe podium pentru sportivii constănţeni şi la Campionatul Naţional de seniori (galerie foto)


UPDATE 3. Tenis de masă
Constănțeanul Cristian Pletea, dublu campion european la categoria Under-21! (galerie foto)


O poveste din tinerețe
După liceu, Stelian Hașoti, viitor antrenor emerit de tenis de masă, a lucrat la Biblioteca Județeană Constanța (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii