Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„El Capo“, a cincea victorie în Spania Ionuţ Băluţă şi-a luat revanşa în faţa lui Jefferson Vargas (galerie foto)

ro

30 Jan, 2017 00:00 3505 Marime text
Boxerul năvodărean Ionuţ Băluţă (23 de ani), multiplu campion naţional la amatori, a realizat, sâmbătă, a cincea victorie (din şase meciuri) la profesionişti, în Spania. Cel care are numele de ring „El Capo“ l-a învins, la Madrid, la categoria 56 kg, pe ecuadorianul Jefferson Vargas, în primul meci susţinut de Băluţă pe 2017.
 
Sportivul din Năvodari şi-a luat astfel revanşa pentru înfrângerea de anul trecut din partida cu Vargas. Decizia din acel meci a fost contestată de Băluţă, de cei din staff-ul său şi de suporterii săi, care au considerat că victoria i-a aparţinut, de fapt, năvodăreanului. „El Capo“ a arătat, şi acum, cine-i mai bun dintre ei doi.
 
„Am încheiat meciul de aseară (n.r. sâmbătă) cu o reuşită, dar pot spune că sunt puţin nemulţumit de prestaţia mea, din pricina stilului haotic al adversarului. Mulţumesc lui Dumnezeu însă că m-am adaptat situaţiei. Mulţumesc pentru susţinere tuturor, iar acum înapoi la muncă să corectez ce m-a nemulţumit“, a declarat Ionuţ Băluţă, care i-a dedicat acest succes unui alt năvodărean, omului de box Marius Miron. „Pentru mine, e ca al doilea tată. Mă ajută şi îmi e alături permanent, şi la bine, şi la greu“, a mai spus Ionuţ . 
 
Tânărul pugilist se află în Spania din 2015, iar în celelalte patru victorii, i-a învins pe venezueleanul Franklin Varela şi pe spaniolul Luis Espinosa (la Madrid), iar la Bilbao, pe alţi doi spanioli, Fernando Suarez şi Victor Villanueva.
 
Sursa foto: Facebook (Ionuţ Băluţă şi Mourabox Hmz)

Citeşte şi: 

Boxerul Ionuţ Băluţă a susţinut, în Spania, al treilea meci la profesionişti: „El Capo“ - „Toţi am rămas uimiţi de decizie” (galerie foto + video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii