Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:23 24 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ediţie „de aur“ a galei Urban Legend Super Pro, de la Constanţa „Legenda“ contra „Leului“, meciuri pentru centură şi surprize

ro

22 Nov, 2018 00:00 1492 Marime text
Gala de sporturi de contact Urban Legend a ajuns la ediţia a şasea, evenimentul urmând a se desfăşura duminică, 16 decembrie a.c., în Sala Sporturilor din Constanţa. Această ediţie va fi una specială, „de aur“ (Gold Edition), prin prisma implicării în organizare, alături de promoţia Urban Legend, a biroului de impresariat sportiv Super Pro. Potrivit promotorului Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship, la final, Super Pro îi va oferi un contract luptătorului care va impresiona în mod deosebit în ring. Gala va începe la ora 19.00 şi va cuprinde 14 partide: pe reguli de K1, partide de MMA Strike, dar, în premieră, şi una de box, în care vor încrucişa mănuşile constănţeanul Ionuţ Bodilcu şi Nicolae Garbuz. „Va fi o partidă-pilot, dorind să vedem ce interes va stârni în rândul publicului pugilismul la galele noastre“, a explicat Mihai Isop.

Cine este „Little Groot”

Urban Legend Super Pro 06 va avea două confruntări pentru centură, la MMA Strike. Într-una dintre ele Aurel Răsteanu îl va întâlni pe Mihăiţă Iorga (la categ. 67 kg), iar în cealaltă se vor confrunta Cătălin Miron şi un luptător din Republica Moldova (la 72 kg). Tot la MMA Strike, din ring nu vor lipsi, printre alţii, Mădălin Pârvulescu, de la Sharks Gym Constanţa, şi Cristian „Tank“ Mastica. La K1, Cristian „The Legend“ Stoica (Urban Legend Academy) se va duela cu Rayko „The Lion“ Leviţchi, Eduard Chelariu (Sharks Gym Constanţa) îl va avea ca adversar pe bucureşteanul Dragoş Nicolae, iar un alt constănţean, Mădălin „Little Groot“ Crăciunică, va avea meci cu Ciprian Mureșan (de la Haţeg). Vor mai evolua Ştefan Orza, Vlăduţ Ungureanu (Sharks Gym Constanţa), Beadin Amet (de la CS Extreme Ronin Fight Constanţa, care recent, a câştigat centura la Campionatul Mondial ICO), dar şi Eduard Jipeanu şi Cornel Costea, luptători la CS Năvodari.

„Ne aşteptăm la un spectacol deosebit” 

„Lângă noi au venit sponsori foarte puternici. Interesul faţă de această gală este crescut, mai mare decât la evenimentul similar precedent. Şi nivelul valoric e mai ridicat faţă de Urban Legend 5, astfel că ne aşteptăm la un spectacol deosebit în ring. Sistemul pay-per-view a prins la public, de o manieră care ne-a uimit şi pe noi, şi va fi menţinut şi la gala de luna viitoare“, a mai spus Mihai Isop.  
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
A fost nevoie de intervenţia medicilor Riko Isop, cel mai spectaculos KO al galei „Urban Legend“ de la Constanţa
          
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii