Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:03 03 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa Ulmetum Pantelimon are planuri îndrăznețe în fotbalul din județul Constanța (galerie foto)

ro

04 Jun, 2020 00:00 2797 Marime text
  • AS Ulmetum Pantelimon joacă actualmente în Liga a 6-a
  • Antrenorul echipei, Traian Belecciu, se ocupă de fotbalul din comună de zeci de ani
 

Aflată actualmente pe locul 11 în Liga a 6-a de fotbal a județului Constanța, AS Ulmetum Pantelimon și-a propus ca în anii următori să urce în eșalon și să ridice ștacheta performanțelor. Bază sportivă și condiții există la Pantelimon, iar primul pas pe calea noului proiect e întărirea lotului de jucători.

Traian Belecciu, antrenorul formației de fotbal, a menționat că, pentru desfășurarea cât mai bună a activității asociației sportive, au fost aduse unele modificări la statutul acesteia, în acest sens la Judecătoria Hârșova fiind dosarul cu numărul unic 886/842/2020, secție – civil-penal, materie – civil, obiect – acordare personalitate juridică, stadiu procesual – fond, petent – Asociația Sportivă Ulmetum Pantelimon. Prima ședință a fost fixată pe 11 iunie a.c. „La Pantelimon beneficiem de bază sportivă foarte frumoasă și de sprijinul autorităților locale. În perioada trecută, am avut rezultate bunicele. Dorim să ne întărim iar formația, planul nostru fiind atingerea Ligii a 5-a, fie prin promovare la finele sezonului următor, fie, dacă se va putea, în condițile în care vor exista locuri vacante, prin înscriere directă în Liga a 5-a pentru sezonul 2020/2021. Avem gânduri înalte și vrem să ducem cât mai sus fotbalul comunei“, a declarat Traian Belecciu, care are 61 de ani și se ocupă de fotbal la Pantelimon de zeci de ani.
 

Nepotul antrenorului joacă la Academia Hagi

Pe lângă echipa mare, acesta pregătește și copii în comună, iar pasiunea sa pentru fotbal l-a atins și pe nepotul său, Eduard Belecciu, care joacă la unele dintre grupele Academiei Hagi. „Asociația Sportivă Ulmetum Pantelimon are și alte ramuri, precum tenis, atletism și handbal (feminin și masculin), dar, momentan, cea mai dezvoltată secție e cea de fotbal. În același timp, se lucrează și la un proiect pentru o sală de sport. În sezonul trecut, în echipă am avut și jucători ca Lucian Calcan și Ionuț Goreac. Cum spuneam, vrem să ne facem iar echipă puternică și să urcăm în eșalon“, a mai spus Traian Belecciu.


Citește și:

Ulmetum Pantelimon - Pescarul Ghindăreşti, meci cu ghinion pentru oaspeţi. Cu ce scor au pierdut!

Este profesor şi are legătură cu Gică Hagi Un fost coechipier al lui Ianis Zicu este căpitanul echipei Victoria Pantelimon (galerie foto)

Încă un proiect de succes la Pantelimon Echipa de fotbal Ulmetum va avea parte de un teren de sport ultramodern (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii