Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E oficial SSC Farul Constanța a pierdut la masa verde meciul cu CS Mioveni (galerie foto)

ro

08 Nov, 2018 09:46 2142 Marime text
Pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal a fost operată schimbarea de scor la meciul SSC Farul Constanța - CS Mioveni, din etapa a 15-a a Ligii a 2-a: din 3-3 pe teren în 0-3, semn că echipa gazdă a pierdut meciul la masa verde.

Această decizie s-a luat după ce formația de pe litoral a folosit în acea partidă un jucător (Madikaba Doumbia) aflat în stare de suspendare.

Ca urmare a folosirii jucătorului Madikaba Doumbia, aflat în stare de suspendare, ASSCS Farul a fost sancţionată cu forfait, în conformitate cu prevederile art.83, alin.10.1 din RD, se arată pe site-ul FRF.

După decizia federală, SSC Farul a pierdut punctul câștigat pe teren (în meci revenise de la 1-3), rămânând cu 13 puncte în clasament și coborând o poziție în ierarhie, de pe 16 pe 17 (loc retrogradant).

În urma acestei situații, Alexandru Anghel, organizator al echipei, și-a prezentat demisia, iar clubul i-a aprobat-o.  


Anghel Alexandru, organizator al echipei FC Farul Constanta, a încheiat colaborarea cu clubul nostru. Domnul Anghel și-a prezentat demisia drept urmare a neîndeplinirii sarcinilor de serviciu, iar conducerea clubului i-a aprobat-o în cursul acestei zile (n.r. ieri). Vă asigurăm cu această ocazie că vom sancționa cu maximă promptitudine orice abatere de la conduita profesionistă a oricărui reprezentat al echipei Farul Constanța, la orice nivel, se arată în comunicatul SSC Farul.
 

Sursa foto: frf.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii