Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Echipa Under-18 a CSM Constanța, medaliată cu bronz în Divizia Națională (GALERIE FOTO)

ro

19 Jun, 2023 09:49 1223 Marime text
 

Rugbyștii Under-18 de la CSM Constanța au urcat pe podium în Divizia Națională, obținând medalia de bronz.
 
În finala mică a competiției, formația de pe litoral, pregătită de Onal Agiacai, Victor Bezușcu și Marius Codea a întâlnit LPS Suceava, partida jucându-se pe stadionul „Arcul de Triumf” din București.
 
La sfârșitul celor 70 de minute, scorul a fost egal, 15-15 și, conform regulamentului, câștigătoare a fost desemnată echipa care a marcat mai multe eseuri, CSM Constanța (trei) față de cele două ale adversarilor.
 

Formația constănțeană a început în forță și a marcat primul eseu prin Perici, apoi a mai reușit o încercare prin Dumitrache și a condus la pauză cu 10-0.
 
Și în debutul reprizei secunde, constănțenii au fost mai incisivi și au punctat prin eseul lui Boroș, aducând scorul la 15-0.
 
Profitând de faptul că au evoluat o perioadă în superioritate numerică, sucevenii au revenit și cu un final mai bun au adus scorul la 15-15, după două eseuri, o transformare și o lovitură de pedeapsă.
 
CSM Constanța U18 s-a mobilizat exemplar pentru această finală și a încheiat cu medalii un sezon dificil, performanța fiind mai importantă, după ce LPS Suceava câștigase de două ori în fața constănțenilor, în sezonul regulat, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)
 
Citește și:

 
Rugby
Echipa Under-18 a CSM Constanța va disputa finala mică a Diviziei Naționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii