Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii Under-20 de la CSM Constanța, victorie cu CSOV Pantelimon. Urmează derby-ul cu liderul CNAV CS Dinamo București (GALERIE FOTO)

ro

28 Mar, 2023 16:23 1498 Marime text
 
Echipa de rugby Under-20 CSM Constanța își menține invincibilitatea în acest sezon al Campionatului Național, după ce a învins cu 21-6 CSOV Pantelimon, într-o restanță din etapa a 3-a.
 
A fost primul meci din acest an pentru echipa de pe litoral, care a realizat o nouă victorie.
 

Primul meci din acest an, prima victorie pentru rugbiștii U20 CSM Constanța! Inițial, meciul a fost programat la Pantelimon, unde CSM Constanța ar fi câștigat prin forfait întâlnirea din cauze organizatorice, însă și-a dorit reprogramarea. Echipele au convenit să dispute meciul înaintea reluării campionatului, iar CSM Constanța a obținut o victorie categorică, este mesajul clubului de pe litoral.

 
Punctele CSM Constanța U-20 (antrenori, Nicolae Mocanu și Victor Bezușcu) au fost realizate de Răzvan Călin, Marian Bodorin și Marius Nazîru, care au reușit câte un eseu, și Ionuț Alexandru Sava, care a transformat două lovituri de pedeapsă. Daniel Chirică a fost declarat Omul Meciului.
 
În clasament, CSM Constanța este la un singur punct în urma liderului CNAV CS Dinamo București, cu care va juca meciul următor, contând pentru etapa a 6-a, duminică, 2 aprilie, de la ora 13.00, pe stadionul Callatis Mangalia.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii