Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După bronzul mondial cu echipa, Elena Zaharia a fost aproape de medalie și la dublu feminin

ro

02 Dec, 2023 16:15 980 Marime text
  • La dublu feminin, sportiva de la CSM Constanța a făcut pereche cu egipteanca Hana God.


În proba de dublu feminin Under-19 a Campionatului Mondial de Tenis de Masă pentru Juniori de la Nova Gorica (Slovenia), Elena Zaharia (CSM Constanța) a fost aproape de o nouă medalie, după cea de bronz la echipe, la care a contribuit și Bianca Mei-Roșu (dublă legitimată la LPS Nicolae Rotaru și CSM Constanța).


La dublu feminin, sportiva de la CSM Constanța a făcut pereche cu egipteanca Hana Goda, cele două reușind să elimine, în optimile de finală, cuplul Lilou Massart (Belgia) / Mia Griesel (Germania), de care au trecut cu 3-1 (11-9, 6-11, 11-7, 11-5). Elena Zaharia și Hana Goda s-au clasat pe locul cinci, după ce au cedat apoi în sferturile de finală, cu 1-3 (11-6, 7-11, 8-11, 9-11), în fața sud-coreencelor Park Gahyeon și Lee Daeun.


La dublu mixt, Darius Movileanu și Elena Zaharia au cedat în optimi, 0-3 (8-11, 5-11, 14-16) în fața cuplului Quek Izaac (Singapore) / Annett Kaufmann (Germania). La simplu, sportiva din Constanța a învins-o fără drept de apel, scor 4-0 (11-5, 14-12, 11-3, 11-5), în 16-imi, pe Sara Tokic (Slovenia), iar în sferturi a întâlnit-o pe Rin Mende (Japonia).

Lotul României (masculin și feminin) este condus la Mondiale de antrenorii Viorel Filimon (Constanța), Vasile Florea, Elena Sebe (Constanța) și Alexandru Dincă, iar psiholog este constănțeanca Mioara Șincan.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)


Citește și:

Tenis de masă Constanța
„Mândrie tricoloră!“. Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu, medalie de bronz la Campionatul Mondial


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii