Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie înainte de optimile de la Australian Open. Mark Hlawaty ”Cred că Simona Halep trebuie să fie ca un zid”

ro

21 Jan, 2019 07:48 1299 Marime text
Serena Williams este favorita tuturor înaintea duelului cu Simona Halep, din optimile de la Australian Open, scrie digisport.ro.

Fostul partener de antrenament al sportivei din Statele Unite, Mark Hlawaty, anunță care e singura șansă a numărului unu mondial pentru a-și impune jocul.

”Cred că Simona trebuie să fie ca un zid și că trebuie să o forțeze pe Serena să lovească din ce în ce mai tare, cât mai aproape de linii. Halep trebuie să alerge după fiecare minge. Trebuie să fie ca un cățel care aleargă după minge. Să spună «Unde se duce mingea, mă duc și eu. O voi da înapoi de fiecare dată».

Halep trebuie să pună suficientă presiune pentru ca Serena să comită greșeli, iar ea să poată prelua controlul. Serena va intra mult în teren. Halep nu lovește atât de tare”, a declarat Mark Hlawaty, colaborator al ESPN.

Deși Simona Halep este numărul unu mondial, majoritatea specialiștilor o consideră pe Serena Williams favorită în a zecea confruntare directă dintre cele două. Chris Evert a fost impresionată de evoluțiile Serenei de la Australian Open 2019.

”Serena a jucat încântător, atât de bine încât o văd favorită în meciul cu Halep. A acoperit excelent terenul și a servit la parametri cei mai înalți.

Nicio altă jucătoare din turneu nu a arătat nivelul pe care l-a avut sora mai mică a familiei Williams până în acest moment. A fost cea mai bună, dar evident că în partea a doua a turneului se pot întâmpla multe”, a spus Evert, înainte de marele meci.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii