Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cununie ca în poveşti la Peştera Primarul Valentin Vrabie a petrecut la nunta unui oficial de fotbal

ro

05 May, 2014 00:00 7977 Marime text
Primarul comunei constănţene Peştera, Valentin Vrabie, s-a numărat printre invitaţii de onoare de la nunta lui Alexandru Mocanu, directorul sportiv al echipei de fotbal CS Peştera, formaţie care este sprijinită solid de administraţia din Peştera. Alexandru (33 de ani), care, în afara terenului, este subofiţer operativ la Detaşamentul de Pompieri Medgidia al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, şi-a unit destinele, sâmbătă, cu Ana-Maria (30 de ani), profesor de limba franceză la Şcoala nr. 6 din Medgidia.
Frumoasa pereche şi-a oficializat cu această ocazie relaţia care durează de trei ani. Serviciul religios s-a desfăşurat la biserica din Izvoru Mare, iar cununia civilă a avut loc în aer liber, în parcul din Peştera. Cei 220 de invitaţi au petrecut seara la Centrul Cultural Peştera, iar distracţia a atins cote maxime. Totul a fost la superlativ. „Fără să exagerez, a fost cea mai frumoasă nuntă care a avut loc vreodată la Peştera.

Toată lumea s-a simţit minunat. În afară de domnul primar, au participat, ca nuntaşi, şi alţi oameni de vază, doi dintre ei fiind unchii mei, Gheorghe Albu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, şi col. Ion Dragoman, profesor universitar doctor la Universitatea Carol I Bucureşti. Viceprimarul din Peştera, Tudorel Grosu, nu a putut fi prezent, fiind plecat în Grecia, dar îl aşteptăm în această după-amiază (n.r. ieri) la ciorba de potroace. La nuntă am avut un foc de artificii de cinci minute, lampioane şi porumbei. Atmosfera a fost însufleţită de formaţia Polifonic Band din Constanţa, ai cărei solişti vocali, Ana-Maria Fluturu şi Alexandru Neş, au participat la Vocea României“, a declarat mirele. Naşi au fost Cătălin şi Maria Cristina Cosor, prieteni foarte apropiaţi de-ai noii familii Mocanu. De la nuntă nu au lipsit nici fotbalişti de la CS Peştera, aproape jumătate de echipă, dar la eveniment a fost prezent şi un fost component al formaţiei, camerunezul Gustave Parfait Bruno Ripert Njoya. Jucătorii au alcătuit şi gaşca hoţilor care au furat mireasa, Alexandru Mocanu oferind o sticlă de whiskey de trei litri pentru recuperarea alesei inimii sale. Printre „lotri“ s-au numărat Eduard Iridon, Radu Mirică, Adrian Moga şi Paf Ripert. În luna de miere, Alexandru şi Ana-Maria vor pleca, poimâine, la Paris, unde vor petrece patru zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dunarea ostrov 05 May, 2014 20:50 felicitari si casa de piatra