Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a felicitat-o FIFA pe Simona Halep pentru calificarea în optimi, la Australian Open

ro

19 Jan, 2019 15:28 1666 Marime text
După ce a reușit calificarea în optimi la Australian Open, printre cei care au felicitat-o pe Simona Halep s-au aflat și cei de la FIFA, care a aplaudat-o pe sportiva noastră la scenă deschisă printr-o postare pe Twitter: "Felicitări Simona Halep pentru calificarea în turul 4 de la Australian Open", scrie digisport.ro.

Mai mult, cei care administrează contul din social media au postat și un filmuleț cu liderul mondial WTA în timp ce jonglează cu o minge de fotbal.

"Recent ne-a spus că recordul ei este de 89", au scris cei de la FIFA care și-au chestionat urmăritorii din mediul online. "Ține mai multe decât tine?" au întrebat aceștia.

Într-un interviu acordat site-ului FIFA, românca de 27 de ani a vorbit despre pasiunea ei despre fotbal şi a dezvăluit care este recordul personal la jonglat cu mingea.

"Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a avut o carieră profesionistă, dar a iubit fotbalul şi toată lumea îmi spune despre cât de talentat era. Am jucat mult fotbal când eram copil, pe străzi, alături de fratele meu şi de verii mei.

Cred că sunt norocoasă că abilitatea mea de a jongla a venit natural. Îmi place să fac mai multe sporturi şi poate am puţin talent şi coordonare pentru fiecare. Nu am făcut nimic special pentru a învăţa. La fel ca în cazul oricărui sport, am jucat mult. Cred că recordul meu la jonglat este în jur de 89", a declarat Halep.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii