Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:06 15 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Culturism și fitness Delia Lăcătaru și Cosmin Iancu, de la CS Farul Constanța, participă la Campionatul Mondial

ro

06 Nov, 2020 00:00 2740 Marime text
  • Delia Lăcătaru și Cosmin Iancu au rezultate deosebite pe plan intern și internațional.
 
În acest final de săptămână, în Spania, la Santa Susanna, se desfășoară Campionatul Mondial de culturism și fitness, întrecere rezervată categoriilor seniori și masters.
 
În lotul României se află și doi reprezentanți ai CS Farul Constanța, Delia Lăcătaru (care va concura la fitness) și Cosmin Iancu (cel care va evolua la classic bodybuilding). Ambii speră la rezultate cât mai bune, ținând cont de evoluțiile lor favorabile și din alte întreceri internaționale.      
 
De curând, tot la Santa Susanna, s-a desfășurat Campionatul European de culturism și fitness,  întrecere rezervată juniorilor, seniorilor și veteranilor (masculin și feminin), iar lotul național al României a cucerit 15 medalii (cinci de aur, patru de argint și șase de bronz). Printre tricolorii care au urcat pe podium s-a numărat și Cosmin Iancu. Acesta a concurat la bodybuilding classic 1,71 m (seniori) și a cucerit medalia de bronz.
 
CS Farul Constanța a fost reprezentată la Campionatul European și de Delia Lăcătaru, care a obținut și ea rezultate bune, clasându-se de două ori  în imediata vecinătate a podiumului, pe locul patru, la fitness 1,63 m și la perechi, alături de Andrei Alexandrescu. Cosmin Iancu a obținut medalie, argint, și la Campionatul Balcanic de culturism și fitness, de la Drobeta Turnu Severin, întrecere rezervată categoriilor juniori, seniori și masters, masculin și feminin. Faristul a urcat pe podium la classic bodybuilding seniori, -1,75 m. În 2018, Delia Lăcătaru a devenit campioană balcanică la fitness, iar în 2019 a fost vicecampioană.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Culturism și Facebook)

Citește și:

Cosmin Iancu, de la CS Farul Constanța, medaliat european la culturism clasic (documente)

Fitness de acasă Campioana Delia Lăcătaru, de la CS Farul Constanța, prezintă un program de întreținere fizică (video)


Crina Orleanu, de la CS Farul Constanța, campioană balcanică la bikini fitness. Pe litoral au ajuns însă și alte medalii (galerie foto + document)

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii