Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cosmin Iancu, de la CS Farul Constanța, medaliat european la culturism clasic (documente)

ro

23 Sep, 2020 00:00 3766 Marime text
 
  • La Campionatul European, Cosmin Iancu a fost devansat pe podium de un ucrainean și de un spaniol.
 
Lotul național al României a cucerit 15 medalii (cinci de aur, patru de argint și șase de bronz) la Campionatul European de culturism și fitness, de la Santa Susanna (Spania), întrecere rezervată juniorilor, seniorilor și veteranilor (masculine și feminin).

Dintre tricolorii care au urcat pe podium, unul, Cosmin Iancu, este legitimat la CS Farul Constanța. Iancu a concurat la bodybuilding classic 1,71 m (seniori) și a cucerit medalia de bronz. Pe primele două trepte ale podiumului au urcat Oleksandr Sirenko (Ucraina) - campionul, care a totalizat 24 de puncte, și Jorge Camacho (Spania) - vicecampionul, cu 37 de puncte. Cosmin Iancu a primit 43 de puncte.
CS Farul Constanța a fost reprezentată la Campionatul European și de Delia Lăcătaru, care a obținut și ea rezultate bune, clasându-se de două ori  în imediata vecinătate a podiumului, pe locul patru, la fitness 1,63 m și la perechi, alături de Andrei Alexandrescu. De curând, Cosmin Iancu a obținut medalie, argint, și la Campionatul Balcanic de culturism și fitness, de la Drobeta Turnu Severin, întrecere rezervată categoriilor juniori, seniori și masters, masculin și feminin. Faristul a urcat pe podium la classic bodybuilding seniori, -1,75 m.

Sursa foto: Facebook (Costel Torcea)

Citește și:

Crina Orleanu, de la CS Farul Constanța, campioană balcanică la bikini fitness. Pe litoral au ajuns însă și alte medalii (galerie foto + document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii