Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Satu Mare și Phoenix CSU Simona Halep au prefațat în campionat duelul din Cupa României. „Am câștigat experiență și încredere”

ro

21 Feb, 2022 00:00 1899 Marime text

 
  • Turneul Final Four al Cupei României la baschet, întrecerea feminină, se va disputa la Sepsi Arena din municipiul Sfântu Gheorghe.
 
Echipele feminine de baschet CSM Satu Mare (vicecampioana României) și Phoenix CSU Simona Halep Constanța s-au întâlnit la Satu Mare în Liga Națională, disputa prefațând duelul dintre cele două formații din semifinalele Cupei României. 
 
Confruntarea i-a revenit cu 71-66 formației gazdă, după ce la pauză a fost egal, 33-33. Pe seturi, scorul în partida Satu Mare - Constanța a arătat astfel: 15-14, 18-19, 19-16, 19-17. „Chiar dacă am pierdut pe parchet, noi spunem că am câștigat la general din deplasarea de la Satu Mare. Am câștigat experiență și încredere chiar înaintea turneului Final Four al Cupei României, acolo unde vom întâlni în semifinale tot pe CSM Satu Mare. Rezultatul de acum poate ar fi fost altul dacă nu ne-am fi speriat de gândul că avem șansa de a învinge vicecampioana României, chiar la ea acasă, dar este încă o experiență care ne va fi de folos pe viitor. Nu ne stă în obicei să facem promisiuni, însă rezultatele și evoluțiile din teren ne permit să visăm la cele mai înalte performanțe”, este mesajul clubului constănțean, după meciul de la Satu Mare.
 
În clasament, Phoenix CSU Neptun se află pe locul cinci, cu 27 de puncte (după nouă victorii și o nouă înfrângeri), în timp ce echipa din Satu Mare se află pe patru, cu 29 de puncte, având 14 victorii și un eșec. Turneul Final Four al Cupei României la baschet, întrecerea feminină, se va disputa la Sepsi Arena din municipiul Sfântu Gheorghe. Semifinalele, Phoenix CSU Simona Halep - CSM Satu Mare și Sepsi Sic Sf. Gheorghe - CSM Alexandria, au fost programate pe 26 februarie, în timp ce a doua zi, pe 27 februarie, învingătoarele din aceste partide vor juca în finală, pentru câștigarea Cupei României. Sepsi Sic Sf. Gheorghe este deținătoarea trofeului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
 
Citește și:

Baschet
Phoenix CSU Simona Halep, învinsă de vicecampioana CSM Satu Mare, după ce la pauză a fost egal


Phoenix CSU Simona Halep, alt turneu Final Four, același adversar. „Ne jucăm șansa până la ultimul fluier“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii