Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța tenis de masă Elena Zaharia, medaliată mondială și la simplu

ro

02 Dec, 2023 20:16 1071 Marime text
 
Jucătoarea de tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanța, își continua evoluțiile de top la Campionatul Mondial de juniori din Slovenia, astăzi, 2 decembrie 2023, asigurându-și medalia de bronz în proba de simplu Under-19, a doua medalie a sa în întrecere, după bronzul de la echipe, la care a contribuit și Bianca Mei-Roșu (dublă legitimată la LPS Nicolae Rotaru și CSM Constanța).  
 
În sferturile de la simplu, Elena Zaharia a învins-o cu 4-0, după un joc de clasă, pe Park Gahyeon, din Coreea de Sud, numărul 8 mondial.  
 
În semifinală, sportive de la CSM Constanța o va întâlni pe Xu Yi (numărul 14 mondial), din China, duminică, 3 decembrie 2023, de la ora 12.30.
 

Demonstrație de forță la masa de joc! Elena Zaharia s-a calificat en fanfare în semifinala probei de U19 simplu feminin, de la Campionatul Mondial de Juniori.
 
Sportiva noastră și-a asigurat bronzul mondial în Slovenia, iar prestația entuziasmantă din sfertul de finală cu Park Gahyeon (#8 mondial), din Coreea de Sud, a adus-o cu un pas mai aproape de performanța mondială!
 
Precisă în lovituri și încrezătoare în forțele proprii, Elena Zaharia (#11 mondial) a dictat ritmul întâlnirii și a reușit să fie mereu în fața adversarei pe care a învins-o cu 4-0 (11-9, 11-8, 11-9, 11-8) pentru pasul în penultimul act, este mesajul Federației Române de Tenis de Masă.

 
Lotul României (masculin și feminin) este condus la Mondiale de antrenorii Viorel Filimon (Constanța), Vasile Florea, Elena Sebe (Constanța) și Alexandru Dincă, iar psiholog este constănțeanca Mioara Șincan.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 
Citește și:


CSM Constanța
„Pentru România!“, a strigat Elena Zaharia, după ce a învins-o pe japoneza Rin Mende la Campionatul Mondial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii