Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Cine face parte din staff-urile echipelor masculină și feminină de baschet pentru noul sezon (GALERIE FOTO)

ro

14 Oct, 2022 14:51 3302 Marime text
 Alexandru Olteanu
Staff-ul echipei masculine de baschet CSM Constanța în noul sezon al Ligii Naționale îi cuprinde pe Alexandru Olteanu (antrenor principal), Valentin Boian (antrenor secund), Ginas Rutkauskas (manager general), Marek Mikletič (preparator fizic) și Alexandru Oltean (kinetoterapeut).  

Sâmbătă, 15 octombrie, echipa de pe litoral joacă pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, de la ora 17.00, cu CSM Galați.

Alexandru Olteanu, Valentin Boian, Ginas Rutkauskas, Marek Mikletič și Alexandru Oltean vor completa echipa masculină de baschet de la CSM Constanța și vor forma staff-ul tehnic al echipei în acest sezon. Unul dintre cei mai longevivi antrenori ai Ligii Naționale de Baschet continuă la Constanța. Aflat pe banca tehnică a Constanței din Liga a 2-a până în Liga Națională, Alexandru Olteanu va fi antrenorul principal al echipei masculine. Alături de el, pe banca tehnică vor fi în premieră, antrenorul secund Valentin Boian și primul transfer anunțat de CSM Constanța, Ginas Rutkauskas (General Manager). Staff-ul echipei va fi completat de preparatorul fizic Marek Mikletič și kinetoterapetul Alexandru Oltean, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța are următorul staff: Tatiana Gallova (antrenor principal), Norbert Kovasch (antrenor secund), Marek Mikletič (preparator fizic) și Bogdan Marin (kinetoterapeut).

Va fi primul an din postura de antrenor principal pentru Tatiana Gallova după ce, în sezonul precedent, a făcut parte din staff-ul echipei masculine, menționează CSM Constanța.

 
Sâmbătă, 15 octombrie, baschetbalistele de la pe litoral întâlnesc în deplasare în campionat CSM Alexandria, de la ora 16.00.

Citește și:

UPDATE. Baschet
CSM Constanța l-a transferat pe Jarrid Rhodes (GALERIE FOTO)

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii