Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Victoria Cumpăna, vicecampioană naţională la mini-rugby (galerie foto)

ro

04 Sep, 2018 00:00 2580 Marime text
Echipa Under-12 a CS Victoria Cumpăna a devenit vicecampioană naţională pe 2018 la mini-rugby, pe baza rezultatelor obţinute în cele patru etape naţionale ale Circuitului Naţional (Constanţa, Gura Humorului, Timişoara şi Bucureşti).
 
Ultima etapă, cea din capitală, a reunit la start zece echipe, iar după un parcurs bun, CS Victoria Cumpăna (antrenor, Florin Băcioiu) s-a clasat pe locul trei, câştigând finala mică, scor 10-0 cu RC Cristian Braşov. Apoi, în clasamentul general, formaţia din Cumpăna a ocupat poziţia secundă, devenind astfel vicecampioană a României. Locul întâi pe ţară a fost obţinut în acest an de ACS Şoimii Bucureşti II.
 
„Primarul comunei Cumpăna, dna ec. Mariana Gâju, alături de reprezentanţii administraţiei publice locale, felicită întreaga echipă, în frunte cu domnul antrenor Florin Băcioiu, pentru rezultatele obţinute, dar şi pentru corectitudinea şi responsabilitatea de care dau dovadă în abordarea fiecărei partide. De asemenea, dorim să mulţumim şi părinţilor acestor sportivi, pentru implicare şi pentru efortul depus. Mult succes in continuare!“, a fost mesajul administraţiei locale din Cumpăna.
 
Echipa vicecampioană de la CS Victoria Cumpăna a fost sprijinită în pregătirea sa şi de către CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii