Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari a pierdut patru jucători importanţi Ion Barbu se edifică asupra primului „11“ al SSC Farul Constanţa (galerie foto)

ro

02 Mar, 2017 00:00 4513 Marime text
Meciul de verificare de la Constanţa, dintre primele două clasate în Liga a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul şi CS Năvodari, încheiat cu victoria primei formaţii, scor 3-1, a fost considerat un test util de ambii antrenori, Ion Barbu, respectiv Constantin Funda. 
 
„A fost o partidă bună, contra echipei de pe locul doi din campionat. Sunt mulţumit în mare parte de cei care au jucat şi sperăm la mai bine. Sâmbătă, susţinem ultimul meci de verificare înaintea startului campionatului (n.r. în deplasare, cu a treia clasată, Viitorul Fântânele, de la ora 12.00), urmând a mă edifica asupra primului «11». E posibil ca, zilele acestea, să mai apară jucători noi“, a declarat Ion Barbu.
 
„Un test util, în care am monitorizat mai mulţi jucători. Asta ne şi doream, un adversar mai puternic, să vedem potenţialul echipei cu puţine zile înaintea începerii campionatului. În această iarnă, am pierdut patru fotbalişti importanţi (Zugravu, Vieru, Soldat şi Leonard Gheorghe), care au avut posibilitatea să meargă mai sus. Unul dintre scopurile noastre e să promovăm jucători. Încercăm alţi copii acum, urmărind ca, uşor-uşor, să intrăm în ritm. Ne-au venit şi doi fotbalişti, Sebastian Bolfan (mijlocaş central) şi Laurenţiu Rădoi (fundaş dreapta, 19 ani). Încercăm să cristalizăm din nou formula de bază, pentru că nu e uşor să pierzi patru titulari, dintre care trei au înscris aproape trei sferturi din golurile echipei din tur“, a spus şi Constantin Funda. Sâmbătă, CS Năvodari va susţine un nou amical, în deplasare cu CS Agigea.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii