Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari a încheiat meciurile din sezonul regulat al DNS. Urmează semifinala, contra campioanei en-titre

ro

15 May, 2017 00:00 2220 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari a încheiat seria meciurilor din sezonul regulat al Diviziei Naţionale de seniori (eşalonul secund din România), în continuare urmând a disputa, pe teren propriu, semifinala cu Ştiinţa Petroşani, campioana en-titre, meci care a fost programat pe 27 mai.
 
În prima parte a campionatului, CS Năvodari a terminat pe locul întâi, la distanţă mare, de 12 puncte (60 - 48), faţă de echipa de pe poziţia secundă, Bucovina Suceava. În ultimul meci, din etapa a 14-a, sâmbătă, CS Năvodari a cedat în fieful sucevenilor, scor 23-32, dar partida nu mai avea nicio importanţă, oaspeţii fiind calificaţi deja în semifinale de pe primul loc al clasamentului. În 14 meciuri, CS Năvodari a înregistrat 12 victorii şi a avut numai două înfrângeri.
 
La Suceava, raportul eseurilor a fost 4-3 pentru gazde, la transformări 3-1, fiecare echipă având şi câte două lovituri de pedeapsă. În echipa năvodăreană, nu au mai fost accidentări, fiind rulat tot lotul care a făcut deplasarea la meci. În cealaltă semifinală a DNS se vor întâlni Bucovina Suceava şi Stejarul Buzău. Până la ora partidei cu Ştiinţa Petroşani, formaţia dobrogeană îşi va continua antrenamentele şi va încerca să recupereze cât mai mulţi dintre jucătorii accidentaţi.
 
Sursa foto: Facebook (Dumitru Grig)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii