Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Scene ireale!“ Cristian Pletea, din Constanţa, bronz la Campionatul Mondial. A fost singurul sportiv din Europa ajuns în sferturi! (galerie foto)

ro

09 Dec, 2018 10:46 2852 Marime text
Jucătorul constănţean Cristian Pletea, din Constanţa, a rămas cu medalia de bronz în proba individuală a Campionatului Mondial de juniori găzduit de oraşul australian Bendigo.

Valorosul sportiv l-a întâlnit în semifinale pe unul dintre favoriţii întrecerii, chinezul Haidong Xu, în faţa căruia a cedat cu 0-4 (5-11, 3-11, 8-11, 6-11), după ce, până în acea etapă a întrecerii, Cristian nu cedase niciun set.

Medalia constănţeanului este prima obţinută de România la Campionatul Mondial din Australia.

Realizarea lui Cristian Pletea este cu atât mai mare cu cât el a fost singurul sportiv din Europa care a ajuns în sferturi la Bendigo!

Cristian a făcut spectacol la Mondiale, iar un filmuleţ de un minut cu momentele de magie din meciul contra chinezului Yu a fost postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă, cu menţiunea „scene ireale“!
 
Până astăzi, postarea a avut 638 de comentarii, peste 7.100 de distribuiri şi peste 440.000 de vizualizări.   
 

ITTF scrie «scene ireale», noi spunem Cristian Pletea! Momentele antologice oferite de sportivul nostru în drumul spre semifinala de la Campionatul Mondial de juniori din Australia, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Tenis de Masă.


Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii