Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crainiciuc si Rogozenco au plecat la bulgari

ro

27 Jun, 2003 00:00 951 Marime text

Inspectie la Dobrici

Ieri de dimineata, doi reprezentanti ai FC Farul Constanta, Mircea Crainiciuc (director sportiv) si Valeriu Rogozenco (metodist al Centrului de copii si juniori), au plecat in Bulgaria. Ei au mers la Dobrici pentru a inspecta conditiile de cazare, masa si efectuare a antrenamentelor, de care divizionara A de fotbal ar urma sa beneficieze in stagiul de pregatire pe care il va efectua incepand cu 18 iulie. Daca deplasarea lui Crainiciuc este justificata, Rogozenco a fost in Bulgaria in calitate de traducator. Cei doi urmau sa soseasca aseara in Constanta si sa-i faca un raport presedintelui Marcel Lica.

Ion Marin a semnat pe doi ani

Tergiversate mult timp, negocierile dintre conducerea clubului si antrenorul principal Marcel Lica au avut finalizare miercuri seara, cand tehnicianul si-a pus semnatura pe un contract cu valabilitate de doi ani. Ion Marin isi poate continua astfel munca de constructie a unei echipe de top la Constanta, munca inceputa in luna ianuarie, cand a preluat fraiele de la Viorel Hizo. Din cate se pare, obiectivul fixat lui "Sapaliga" a fost o clasare a echipei in primele sase locuri ale clasamentului Diviziei A.

Se anunta lotul de Sinaia

In a patra zi de la reluarea antrenamentelor, jucatorii faristi au avut ieri fixate doua sedinte de pregatire, la cea de dimineata fundasul Neculai Tanasa accidentandu-se la genunchi. Astazi, "marinarii" vor efectua unul singur, pentru ca jucatorii care nu au efectuat miercuri vizita medicala preliminara sa poata merge la Policlinica cu plata. Tot astazi, la sediul clubului farist va avea loc o conferinta de presa in care se va prezenta lotul cu care FC Farul va aborda pregatirea de vara, din cantonamentul montan de la Sinaia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii